Yaşamalıyım Artık...

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
bitmemiş bu devran...
tavanı gözlerimle oymaya devam ediyorum hala... bir bakalım... 4 sene olmuş ve ben ne yapmışım diyorum. hiç bir şey kalmamış elimde. tecrübe niyetine yediğim kazıklar var ve vicdanımın ağırlığı altında ezilen terliklerim.

mekan,
zaman,
arkadaşlar değişti...
ben aynı kaldım

zarardayım... günlerim birbirine benziyor...
yeşil deryalarda kayboldum önce, sonra masmavi oldu deniz... uzun selvilerin ardındaki çölleri gördüm fersah fersah... kahvesine meftun olduğum bir çınarın dibindeyim şimdi...

o geldi aslında köklerini sökerek ve buldu beni...

bilmiyor ki.... onca gölgesine rağmen hala yalnızlık çektiğimi...

beyaz çarsaflara silkelenmiş karadut gibiyim. umutları kirletmekten sıkıldım. hangi aksi şeytandan geldi bu tüy, nefret olsun ona ki bir ispirto döküp yakacağım.

peki ya günahlar... bırakır mı yakamı hevesler, sahte bakışlar bırakır mı..

büyümediniz siz! boşuna çabalamayın! asla da büyüyemeyeceksiniz.. bırakın artık kendini kanıtlama edalarını... uzak durun benden!!! beni çınarım ile başbaşa bırakın!!!

farklılaşıyor hayat benim için, gözlükleri değiştirmek gerek! usul usul yemlenen güvercinlerde aramak lazım huzuru... sabrı bulmalıyım gül bahçesinde... umudu gözlemeliyim her bir tohumun filizinde... yaşamalıyım artık... çınarıma sarılıp, onunla bir olmalıyım..

yaşamalıyım artık...

kosasker 15.09.2010 23:22 / 42

hüzün_

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
523
yüregine saglık.bu guzel şiiri paylastığın için tesekkür ederim

Reaksiyon puanı
68
yaşamak güzeldir:laugh::mrgreen:
ama çok güzel şiir.sözleri sanki özenle seçilmiş:)

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
az önce yazdım... teşekkür ederim...

aXXo

Doçent
Reaksiyon puanı
39
Harika bir şiir, teşekkürler. Gerçekten herşeye rağmen hayattan vazgeçmemeliyiz.

Yaşamalıyız artık..

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Bir kaç sene öncesine kadar çok sık şiir yazardım. Sonra küstüm onlara, terk ettim... Sonradan pişman olsamda evet... Malesef yaktım hepsini, kül ettim...
Arada esiyor, estikçe buraya yazarım ne edeyim... Sanırım daha kalıcı olacaktır...

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Gerçekten daha kalıcı olmuş. Çoluk, çocuğa karıştık. Eski yazdığım mesajlara bakmak hiç aklıma gelmemişti.