Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Rica ederim. Sİzin anlatıklarınızıda özetleyecek olursak, hep meşgul olmak bir şeylerle ilgilenmek lazım diyorsunuz. Bu konuda çok haklısınız. Boş durunca zaten insan bunalıyor.
bende de oldu bu durum kısmen hala yaşıyorum insan bir amaç arıyor bastırılmaz ise bu her insanda kesinlikle hissedilecektir diğer forumlardaki gibi dine sarıl gibi yorumlara aptalca yorumlar yapılmadığı için ayrıca mutlu oldum ve bu arkadaşlar doğru söylüyor iki ayet yazmak istiyorum
O halde sen yüzünü, bir hanîf olarak dine, Allah'ın insanları üzerinde yarattığı fıtrata çevir. Allah'ın yaratışında değiştirme olamaz. Doğru ve eskimez din işte budur. Fakat insanların çokları bilmiyorlar.
Onlara ayetlerimizi ufuklarda ve öz benliklerinin içinde göstereceğiz. Ta ki, onun hak olduğu kendilerine ayan beyan belli olsun. Kendisinin her şey üzerinde bir tanık oluşu, senin Rabbine yetmez mi?