Yasaklı Sitelere Girmek [Basit,Ücretsiz,Kullanışlı]

Lepidoptera

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Eminim çoğunuz biliyorsunuzdur ama ben yine de paylaşayım dedim bilmeyen olabilir.
Yapmanız gereken çok basit , hiç proxy tek tek ayar felan uğraşmadan tek tıkla kullanacaksınız.
Programı kurmadan önce tarayıcılar kapalı durumda olsun,kurduktan sonra sağ altta çıkan ikona sağ tıklayıp Connect/ON butonuna tıklayın ardından tarayıcı açılacak bağlantı süreci geçecek ve connect yazısı çıktıktan sonra hiç bir hız kaybı yaşamadan rahat ve özgür bir şekilde dolaşın.

Özellikler:Google Tracking ve her bağlanıldığında en hızlı otomatik proxy seçimi.(Manuel seçim yok)
Firefox ve Chrome tarayıcılarında ayar yapmadan otomatik proxy kullanımı var diğer tarayıcılarda çalışıp çalışmadığını bilmiyorum çünkü hiç denemedim.:wink:

Dipnot:Facebook , Twitter , Gmail gibi siteler açık iken programı başlatmayın, sonra hesap korumaya alınıyor şifre değiştir vs. uğraş dur.:closedeyes:

Buyrun...

Hotspotshield.com

trancelogy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kardeşim ne uğraşıyorsun programla filan Host dosyasını değiştir dns leri ayarla olsun bitsin programsız ....

Lepidoptera

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Sence hangisi daha kolay? Objektif bak. :) Uzun yazıyı görünce karışık geldi sana halbuki hiç öyle değil.

trancelogy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
objektif bakalım :) baştan host dosyaysı hazırlamak tamam uzun süreli iş benim sana gönderceğim 1kblik dosyayı pc'ne atıcaksın ve toplamda 22 tane sayı yazacaksın (dns kodu), seninkinde program indir kur bekle ON olmasını filan ooo uzun iş :) işin şakası bi yana kafana göre birader hangisi istersen onu yaparsın :)

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Bunun günlük kullanım kotası yok mu?

erkan_unal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam hic gerek yok programa falan hem bu program cok zahmetli bi dunya izinsiz ayar degisimi yapiyor bilgisayarda , dns ayarla tamamdir

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
hosts ve dns bazı sitelerde (sayıları çok az) işe yaramıyor

bazı özel durumlarda kullanılıp sonra kapatılabilir :)

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
UltraSurf 10.17 programı
Yurt içindeki yasaklı sitelere ve youtube bağlanmak için de kullanabileceğiniz UltraSurf sayesinde artık hiçbir site için engeliniz kalmayacak.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
UltraSurf 10.17 programı
Yurt içindeki yasaklı sitelere ve youtube bağlanmak için de kullanabileceğiniz UltraSurf sayesinde artık hiçbir site için engeliniz kalmayacak.

proxy programlarını kullananların amacı zaten genelde +18 sitelere girmek, UltraSurf ise +18 sitelere giriş izni vermiyor :)