Yasaklanan Üyeler Geri Dönebilsin! (İkinci Bir şans Verilsin)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan muse
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

muse

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Burası büyük bir site, çok insan var ve arada gerginlik olabiliyor, tartışmalar yaşanıyor bu doğal. Bazen iş süresiz yasaklanmaya gidiyor. Bence üye zaten cezasını çekmiştir mevcut profilini kaybederek (konu,mesaj,ziyaretçi mesajları ve bonus puanı vs.)
Demek istediğim amacı Trollük, saldırı ve diğer kötü davranışlar değil ise sadece bir anlık yaptığı yanlıştan yasaklandıysa geri dönebilmeli. Başka bir kullanıcı adı ile üye olup kendini gizlememeli diye düşünüyorum. Bu önerimin site kullanıcılarından destek görmesini ve yönetim tarafından ciddiye alınmasını istiyorum.:turned:

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Zaten böyle birşey geçtiğimiz aylarda yapıldı.

murat250

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Bazı üyelerin ağır cezalandırıldığını düşünüyorum. Bir af tekrar olmalı.

muse

Asistan
Reaksiyon puanı
0
@2 detaylı anlatır mısın?

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Bazı cezalar hariç genel af çıkarılarak üyelerin cezalarına af getirildi. Bunu sürekli yapmak manasız :)

muse

Asistan
Reaksiyon puanı
0
@6 neden gereği yok? olurda istemem ama bir hata yapıp yasaklandın diyelim, sonra yeniden üye oldun diyelim çoklu üyelikten yine yasakladılar diyelim. Bu hiç hoş olmazdı değil mi? Hele sen yüzde yüz suçlu değildiysen falan filan.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
bazı özel durumlar dışında rahşan affı gibi bir af çıkması mümkün kılınmalı bence de..

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Genel Af daha yeni yapıldı. 3-4 ay oldu - olmadı.

muse

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Genel afdan bahseden yok. Bir kere yasaklanan kişiye kapılar tamamen kapanmamalı.

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
muse dedi ki:
Genel afdan bahseden yok. Bir kere yasaklanan kişiye kapılar tamamen kapanmamalı.

Tamam işte. Dediğin şey Genel Af' ın ta kendisi. Belirli zamanlarda cezalar kalkıyor.

Ama bunu tek kişiye dökmek mantıksız. Sonra her banlanan ikinci bir şans ister. Şu anki sistem gayet yeridne.

Ayrıca Forum Kurallarında ve Cezalar konusunda neyin ne olduğu yazıyor. Ceza almak istemiyorsan yapmayacaksın.

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
yönetimde rahşan diye biri yok , o yüzden olmaz :D
şaka bi yana geçenlerde bi genel af oldu zaten , şuan için gerek yok

sen sadede gelde kimi geri istiyorsun açık açık söyle :)

muse

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Benim kimi istediğimin önemi yok arkadaşlar eray mesela sen sen bayağı mesaj atmışsın olurda kavga olur bişey olur engellenirsin bir gün geri gelmek istediğinde kendini rahatça tanıtabilsen daha iyi olmaz mı?

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Benim kimi istediğimin önemi yok arkadaşlar eray mesela sen sen bayağı mesaj atmışsın olurda kavga olur bişey olur engellenirsin bir gün geri gelmek istediğinde kendini rahatça tanıtabilsen daha iyi olmaz mı?

Önemli bir hatası yoksa zaten üye süresiz banlanmıyor ki.

axilik

Profesör
Reaksiyon puanı
6
secım mı yaklasıyor ne

boş beleş işler müdürlüğüne adayım haberiniz ola...:thumbup: (bu arada af işleri yalan arkadaşlarında dediği gibi ciddi bir suçu yoksa zaten geri dönebilme şansı veriliyor.)

yaseta

Profesör
Reaksiyon puanı
63
boş beleş işler müdürlüğüne adayım haberiniz ola...:thumbup: (bu arada af işleri yalan arkadaşlarında dediği gibi ciddi bir suçu yoksa zaten geri dönebilme şansı veriliyor.)
oyum senın:w00t:

muse

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beyler isterseniz Cia,Fbi müdürü olun da konuyu dağıtmayın.

Ben bir şekilde banlanırsam muse olarak tekrar geri dönmeliyim. Yanu muse2 gibi. Moderatörde sineklikle sinek avlamayı bekler gibi tekrar banlamasın. Zaten en ağır cezayı yasaklanarak alıyor üye neden forumdan hiç bir şekilde yararlanamasın tekrar? Yine huzur bozucu tavır sergilerse yasal yollar var yeniden yasaklamak var ama bazı üyeler hatalarını anlayabilip ikinciye tekrarlamayabiliyor. :)

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Bu foruma katkısı olan, yıllarını burada geçirmiş kullanıcılara basit bir sebeple süresiz ban verilmemeli. Verildiyse de, hatası çok büyük değilse tekrar bir şans verilmeli. Sanırım arkadaş bundan bahsediyor. Eğer buysa bunu desteklerim. Misal multi üyelik gibi saçma sapan bir durum süresiz ban sebebi olmamalıdır. Nedenleri de araştırılmalıdır. Kurallar var ve uyulmalı, böylesi büyük bir sitede kurallar olmadan sistemi idame ettirebilmek mümkün değil ancak bizler de makine değiliz. Hatalar olabilir, oturulur konuşulur, bir çaresi bulunur.
Ancak yeri doldurulamayacak üyelerini buradan yollarsan, kendinden de kaybetmiş olursun. Sıkmayın canınızı, hiçbir şey çözümsüz değildir.

muse

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Af değil dostum ben diyelim sana düz girdim sende bana düz girdin ikimiz banlandık. Sen yeniden kimliğini gizlemeden üye olabilmelisin.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Sdn 5 yılı aşkındır kurulmuş bir site ve 5.yılında Genel af çıkarıldı.Hiçkimse yeri doldurulmaz değildir.Zaten o kadar önemli bir kişi ise hata yapmaz:)Multi üyelik'de direk banlanmıyor önce soruluyor merak etmeyin:flowers:

muse

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Gözlerimin içine bakın ve beni iyi dinleyin!

>> Avatar :D :D

Ben bir moderatöre küfür edersem banlar haliye, ve ben yeniden üye olup kendimi tanıtmak istiyorum diyorum. Mesela zorhak kardeş banlanmış başka profille geri dönsün ama kim olduğunu saklamasın. Genel af nereden çıktı ya F tipi ceza evimi burası?

yavuz_4106

Dekan
Reaksiyon puanı
51
1.Tahmin etmiştim aslında sen kime düz girecen acaba?:confused1:
yada

2.zorhak sana ne teklif etti ?:D

Hangini cevaplamak istersin?

tahsin011

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Zorhak ne MUSE den ne de başka birinden foruma geri dönmek için konu açmasını istemez.Burada olmayıp cevap hakkı olmyanlar hakkında yorum yapmayalım lütfen.Zorhak zaten buralarda ama eskisi gibi çok fazla yorum yapmıyor.

Zorhak niki üzerinden yeterince saçma konularda yeterince saçma gündemler oluşturuldu artık yeter.:)