Yaşadığınız ilginç paranormal olaylar ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SOLTER
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Paranormal olay yaşadınız mı ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
Nesini merak ediyorsun, ne yapcan :D

KaTaRaN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,515
Çocukken tuhaf rüyalar görürdüm. Geceleri de evin bahçesinde karartılar. Ergenlikte ne zaman erken yatsam tuhaf rüyalar gördüm. Tabi ki bunların arasında belirli zamanlar var. En ağırı ise 17 yaşında oldu. Gece 3 sularında uyumuyor iken içim nasıl sıkılıyor. Fiziksel değil ama bir acı çekiyorum. Sizi rahatsız eden bazı sesler vardır kapı gıcırtısı gibi duymaya tahammül edemediğiniz. O seslere uzun süre maruz kaldığınızda hissettiklerinizi yaşıyordum. 1 saat o şekilde durdum en sonunda ağlamaya başladım. Bir şekilde nasıl oldu bilmiyorum elime kuran aldım. Bütün hisler birden kayboldu. Bıraktığımda geri geliyordu. O gece o şekilde uyumak zorunda kaldım sonraları da hepsi geçti gitti

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
Bak bu şahıs da Dünya Şehit Çocukları Vakfı Başkanı imiş (!) Dikkatinizi çekerim:

ve çok tanınan biri neredeyse tüm kanallara çıkmış biri...

1601828450637.png

Tüm cinler ve büyüleri hakkında bir UZMAN olduğunu iddia ediyor...

Bir hikaye vardı:

Eskiden camcılar onardıkları camları çocuklara taşlatır daha sonra ücreti karşılığında tamirini gerçekleştirirlermiş, sonra da "Hakkınızı Helal" edin diye söz alırlarmış :D Aynen o biçim...

Buradan cinleri inkar ettiğim anlaşılmasın tam aksine cinler vardır, haktır ama piyasadaki cinciler hakkında olumlu şeyler söylemek istemem.

Son düzenleme:

rover_xp

Profesör
Reaksiyon puanı
2,230
Ne yazıkki yaşamadım
bence yaşamadığına şükretmelisin :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben nedense bazen geceleyin kalkıyorum vede etrafıma değişik şeyler diyorum sonrada gidip ağlıyorum anlamadım ve kalkıncada ne olduğunu hatırlamıyorum.ailem anlatmıştı.bu pek paranormal sayılmıyor ama

Ecomanya

Profesör
Reaksiyon puanı
658
Bende bir çok olay yaşadım ama anlatmak istemiyorum :D

KRZMNİTK

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,071
bence yaşamadığına şükretmelisin :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben nedense bazen geceleyin kalkıyorum vede etrafıma değişik şeyler diyorum sonrada gidip ağlıyorum anlamadım ve kalkıncada ne olduğunu hatırlamıyorum.ailem anlatmıştı.bu pek paranormal sayılmıyor ama
o bendede vardı. ama geçti. galiba habilus kabilus geliyirsem sikyerum kabilesine mensup cinler benden sıkıldı

Dora

Dekan
Emektar
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
9,802
Sanırım 6. sınıfa gidiyorum. Bir gün gece Cod2 oynuyorum ki saat 4ü bulmuş. Koridorda büyük bir boy aynamız vardı. Yanından geçerken aynadaki görüntümün kafasını çevirerek bana baktığını fark etmiştim. Yıllar geçmiş olsa da hala onun bir hayal ürünü olduğunu ummaktan başka bir şey yapamıyorum. Etkisi iyi olmuş olacak ki hala geceleri aynaya bakmaktan kaçınırım. :grin:

Ecomanya

Profesör
Reaksiyon puanı
658
Bu arada Outlast oyununu ilk oynadığımda çocukluğumdaki korku hislerim depreşti :)

CoffeX

Doçent
Reaksiyon puanı
518
6 yaşlarındayken geceleyin 2-3 saniye havaya kalktığımı hissettim. Hiç unutmam. Bilmiyorum rüyamı gerçek mi? Bazen gerçeklerle rüyalarımı karıştırıyorum. Umarım o zamanda karıştırmışımdır.

Ecomanya

Profesör
Reaksiyon puanı
658
6 yaşlarındayken geceleyin 2-3 saniye havaya kalktığımı hissettim. Hiç unutmam. Bilmiyorum rüyamı gerçek mi? Bazen gerçeklerle rüyalarımı karıştırıyorum. Umarım o zamanda karıştırmışımdır.
Şaka yapıyon :eek:

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,448
Bir kaç yıl önce uyuduğumda evrendeki her görünmez güçten ağlayarak dilek tutup uyumuştum.
Dilemiştim ki keşke geçmişe gidip herşeyi değişeyim.

Uyudum ve rüyada aslında rüya görmedim sanırım canlıydı. Rüyada gördüm ki geçmişim farklı olsa bile geleceği değişemem.
Zaman akıyor ve olacaklar olacağına varıyor.

Edit- Gördüklerimden sonra da baya bir ağladım zaten :(
Bir kötü olay yaşadığınızda onu kabullenmelisiniz artık onu anladım.

KRZMNİTK

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,071
aaa dur aklıma geldi şimdii. Daha geçen sene gece geç saate kadar tanıştığım bir kızla mesjlaşmıştım. o sıralrda telefon eski bi nokia.neyse benim çok uykum gelince iyi geceler yazdım kapattım ve telefonu çalışma masamın oraya koydum.ve yatğa geçtim.bi sağa dönüyom bi sola dönüyorum ama uymanın imkanı yok. gözü kapalı yatıyorken birden bı ışık beni rahatsız etti sora gözlerimi açtığımda hem nokianın şığının yanıp sondüğünü hem de lambanın düzenli aralıklarla yanıp söndüğünü farkettim. Sonra çok büyük ihtimalle bu ışıklar ve hayal gücümün etkisiyle koridorda yürüme sesi duydum. Ama o an öyle bi korktum ki (zeus reis geliyo sanmıştım). Bi 15 dakika boyunca bu durum böyle devam edince yeter diyip annemlerin yanına Gece geç saate kadar oturduğumu belirtmeden (sanki ışıklardan dolayı uyanmışım gibi anlatarak ) lambada bi sıkıntı olduğunu anlattım . ama kimse lambanın niye öyle yaptığını çözemedi. büyük ihtimalle elektriksel bi hata ama

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,624
Yolda yürürken simsiyah bi kedi gördüm ve kedi bi anda kaybolmuştu gözümü hiç ayırmamıştım ama

-Uncar_Blood-

Profesör
Reaksiyon puanı
1,174
bende yazayım bari

Tarihi tam hatırlamıyorum ancak 2017 yada 2016

Babaannemin evindeydik onlar yerde kamelyada oturuyorlardı canım sıkıldı televizyon izlemek için yukarı çıktım tabi insan korkuyor 4 yıl önce ben böyle şeylerden korkardım açıkçası ... neyse yukarı çıktım direkt ışığı açtım mutfağın kapısını falan kapattım televizyonu açtım koltuğa oturdum 2dk sonra sağ çaprazımdaki holden bi anda ağzı açık beyaz giyinimli kadın geçti hayal ürünü mürünümüdür bilmem ama ben yan gözle değilde normal gözlede olsa bir kaç salisede gördüm onu inşallah gerçek değildir :) ondan sonra ben merdivenlerden koşuş offf ne koşmuştum g.. korkusundan

daily.Chavo

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,494
Geçen sene arkadaşlarla 4 kişi fortnite oynuyorduk.Saat 1 de bırakcaktık aslında 1 el daha falan derken saat 6 oldu.Bende bıraktım lavaboya gidiyordum.Aynada bir yansıma gördüm korkunç bir şeye benziyordu, o günden beri gece ayna karşısına gidemem