Yaşadığım sokaktaki korona vakası

abcdefdfhgjas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
751
Bugün, kendi oturduğumuz apartmanın 2 bitişiğindeki apartmanda filyasyon ekibi ve iki yaşlı çift vardı. Yaşlı çift korona olmuş, uzaktan geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Bende bu korona olayını görünce HES uygulamasına girip yoğunluk haritasına baktım. Ve bulunduğum sokakta hiçbir vaka gözükmüyordu. Bu yaşadığım olay korona vakalarının gizlendiğinin kanıtlarından.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,108
Harita yoğunluğa göre renk değiştiriyor çok vaka yoksa gözükmüyor olabilir.

Little Cat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,459
Vaka az olduğu için gözükmüyordur.

KaTaRaN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,515
Güncel değildir harita

cenkkkk

Doçent
Reaksiyon puanı
373
Harita verileri bir kaç gün geriden geliyor zaten. Sisteme olduğu gibi işlenmiyor. Ben artık bakmayı bıraktım. Zaten her yer kıpkırmızı. Açık 2 tane yer kaldı. Birisi mezarlık, birisi de futbol sahası.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,108
Harita verileri bir kaç gün geriden geliyor zaten. Sisteme olduğu gibi işlenmiyor. Ben artık bakmayı bıraktım. Zaten her yer kıpkırmızı. Açık 2 tane yer kaldı. Birisi mezarlık, birisi de futbol sahası.
En güvenilir yer kent mezarlığı sağlık bakanlığı'nın 'hayat eve sığar' uygulamasında sivas’ta covid-19 bulaşma riskinin en düşük olduğu yer olarak sadece kent mezarlığının kalması dikkat çekti - Sivas Haberleri aklıma bu haber geldi :)

berat güven

Doçent
Reaksiyon puanı
422
Bugün, kendi oturduğumuz apartmanın 2 bitişiğindeki apartmanda filyasyon ekibi ve iki yaşlı çift vardı. Yaşlı çift korona olmuş, uzaktan geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Bende bu korona olayını görünce HES uygulamasına girip yoğunluk haritasına baktım. Ve bulunduğum sokakta hiçbir vaka gözükmüyordu. Bu yaşadığım olay korona vakalarının gizlendiğinin kanıtlarından.
Üst kosumuzda yan komsuda karsi blokta toplam 5 veka cikti bizim sitede her halukarda yalan sülalede 8 kisi de yakalandi bizim toplam 13 oldu

abcdefdfhgjas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
751
Arkadaşlar bugün yaşlı çiftin arasından teyzemiz şehit olmuş çok üzüldük. Annemle ben de başka bir nedenden dolayı kendimizi 7-10 günlük karantinaya aldık. Artık virüsün ciddiyetini çevremizdeki olaylardan dolayı anlıyorum...