- Reaksiyon puanı
- 398
4-5 yılı aşmaması lazım bence yaş farkının ama maksat gönüller bir olsun değil mi
ziraatci63 dedi ki:yorumlar çok güseldi arkadaşlar öncelikle yorum yazan herkese teşekkür ediyorum.
MK dedi ki:Yaş farkının önem derecesi falanı filanı YOKTUR.
Öyle olsaydı;
Türkiye Cumhuriyet' inin Cumhurbaşkanı sıfatına ulaşmış bir kişinin, kendisi 29 (&iken 14' lük bir kızı istetip, kız 15 :# inde iken kendiside 30 iken evlenmesi anormal olurdu !!! !!! !!!
Yoksa ben mi yanlışım ??? ??? ???
ne teklifi yahuuuupatrick dedi ki:ziraatci63 dedi ki:yorumlar çok güseldi arkadaşlar öncelikle yorum yazan herkese teşekkür ediyorum.
şimdi söyle bakalım, teklifini kabul mü edeceksin yoksa yaşı küçük diyip red mi edeceksin![]()
![]()
ziraatci63 dedi ki:ne teklifi yahuuuupatrick dedi ki:ziraatci63 dedi ki:yorumlar çok güseldi arkadaşlar öncelikle yorum yazan herkese teşekkür ediyorum.
şimdi söyle bakalım, teklifini kabul mü edeceksin yoksa yaşı küçük diyip red mi edeceksin![]()
![]()
![]()
tübe tübeepatrick dedi ki:ziraatci63 dedi ki:ne teklifi yahuuuupatrick dedi ki:ziraatci63 dedi ki:yorumlar çok güseldi arkadaşlar öncelikle yorum yazan herkese teşekkür ediyorum.
![]()
![]()
gııızzz gıızz kabul et sevgililer günü de geliyo ahahahhahaa![]()