Dilara Kaya
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3,756
Veee uzun bir karantinadan sonra Süper Lig yarın başlıyor. Fenerbahçe bu sene nasıl olacak çok merak ediyorum. Kimler hangi takımı tutuyor?
Fenerbahçe ama hiç futbol izlemiyorum o yüzden kazansalarda kazanmasalarda umrumda değilVeee uzun bir karantinadan sonra Süper Lig yarın başlıyor. Fenerbahçe bu sene nasıl olacak çok merak ediyorum. Kimler hangi takımı tutuyor?
Galatasaraylıyım ama futbol ile uzaktan yakından hiç alakam yokVeee uzun bir karantinadan sonra Süper Lig yarın başlıyor. Fenerbahçe bu sene nasıl olacak çok merak ediyorum. Kimler hangi takımı tutuyor?
Ben çok ilgiliydim ama son 2 3 yıldır hiç bakmıyorumFenerbahçe ama hiç futbol izlemiyorum o yüzden kazansalarda kazanmasalarda umrumda değil
@Didem Ergin gibi??TEK YOL BEŞİKTAŞ
Açılmış bir anketimiz mevcut. Buyrun.Galatasaray bide anket iyi olur
Galatasaray.Bu sene korona olayından sonra futbolun tadı tuzu kalmadı.Veee uzun bir karantinadan sonra Süper Lig yarın başlıyor. Fenerbahçe bu sene nasıl olacak çok merak ediyorum. Kimler hangi takımı tutuyor?
Beşiktaş ♡Veee uzun bir karantinadan sonra Süper Lig yarın başlıyor. Fenerbahçe bu sene nasıl olacak çok merak ediyorum. Kimler hangi takımı tutuyor?
Evet çok sıkıcı olacak benceHer ne kadar seyircisiz maç zevk vermesede takımı özledik. Galatasaray.
Yarın evde FB' nin maçını izleyeceğim. Seyircisiz de olsa önemli değil. Çok özledik futbolu. Özellikle BEŞİKTAŞ' ımı çok özledim.Evet çok sıkıcı olacak bence
Bu nasıl bir beşiktaş aşkı ya?Yarın evde FB' nin maçını izleyeceğim. Seyircisiz de olsa önemli değil. Çok özledik futbolu. Özellikle BEŞİKTAŞ' ımı çok özledim.
Öyle böyle değil başkan. Bildiğin gibi değil.Bu nasıl bir beşiktaş aşkı ya?
Ayıp...Ligin açılış maçı Fenerbahçe maçı. İşe bak. Adamlar 3 aydır kaybetmiyor ya ilk kaybeden olmak için açılış maçına girmişler...
Koyu Fenerliyim ben bu arada.Ayıp...
Fenerbahçe ??Veee uzun bir karantinadan sonra Süper Lig yarın başlıyor. Fenerbahçe bu sene nasıl olacak çok merak ediyorum. Kimler hangi takımı tutuyor?
Ben de eskiden öyleydim ama moralimi bozuyordu sürekli ilgilenmeyi bıraktım ?Koyu Fenerliyim ben bu arada.