- Reaksiyon puanı
- 854
Sabah bu kadar çok stresli değildim ama şuan beni bir stres aldı götürüyor bu stresi dindirmem gerekiyor ne yapmalıyım
Sakin olun ve kafanızı dağıtın.Sabah bu kadar çok stresli değildim ama şuan beni bir stres aldı götürüyor bu stresi dindirmem gerekiyor ne yapmalıyım
Oyun fln oyna kafa dağıtSabah bu kadar çok stresli değildim ama şuan beni bir stres aldı götürüyor bu stresi dindirmem gerekiyor ne yapmalıyım
aynenOyun fln oyna kafa dağıt
Katılıyorum.Oyun oynamasını tavsiye etmem. Bilgisayara bakmasın, ailesi ile vakit geçirsin. Kitap okusun ve kafasını dağıtsın.
aynı sorundan müzdaribimSabah bu kadar çok stresli değildim ama şuan beni bir stres aldı götürüyor bu stresi dindirmem gerekiyor ne yapmalıyım
Bi duş almaya bak. Sonra ailenle vakit geçir, zaten stres vs.. kalmaz. Şimdiden kolay gelsin...Sabah bu kadar çok stresli değildim ama şuan beni bir stres aldı götürüyor bu stresi dindirmem gerekiyor ne yapmalıyım
Ben hiç çalışmadan girmiştim istediğim bir lise yoktu lgs ile gidebileceklerim arasında. 380 puan almıştım?Sabah bu kadar çok stresli değildim ama şuan beni bir stres aldı götürüyor bu stresi dindirmem gerekiyor ne yapmalıyım
bugün zaten bütün konuları detaylıca kontrol ettimYeterli çalıştıysanız strese girmenize gerek yok. Dizi, film izleyip kafa dağıtın derim. Sınavdan son 1-2 saat önce ufacık bir tekrar yaparsınız.
Sözel çok kolaydı, sayısalda ise fen biraz kolay mat. biraz zordu diye düşünüyorum.gençler nasıldı sınav zormuydu?