Yarın erken seçim olsa kime oy verirsin?

Kim?

• Kullanılan toplam oy
    17

Saruhan0

Öğrenci
Reaksiyon puanı
81
Kararsızım. Hiçbir siyasi partinin oyu hak ettiğini düşünmüyorum.

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389
Mansur yavaş ve Ekrem imamoğlu olduğu sürece CHP veririm, Mansur yavaş cumhurbaşkanlığına çok yakışır , tek hak eden onun olduğunu hissediyorum.

Ve en önemlisi'de çalmayarak , suriyeli 'den daha çok kendi vatandaşlarına önem verecek , kendi insanlarını 3.sınıf yerine koymayacak biri olması gerekiyor , lüks sevdasını'da geri de bırakmalı.

Fakehero

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
5,776
Siyaset konu başlığı dışında bu tür konuların açılması forum kuralları gereği yasaktır.
Sonra neden konum kilitleniyor veya ceza yiyorum demeyiniz.

11. Forum içerisinde siyaset yapmak SDN Siyaset bölümü hariç yasaktır. Yöneticilerin belirlemiş olduğu yerel seçim zamanında inisiyatif tanınacaktır.

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Partiye adı söylemek çok alakasız şuan ki seçim sisteminde. Partiler o kadarda önemli değil.

Önemli olan 2. sandık Cumhurbaşkanlığı makamı. Cumhurbaşkanlığı adaylığında kime vereceksiniz oyunuzu sorulabilir. O konudada şuan için sadece Tek aday var Erdoğan karşısına muhalefet son günü bekliyor aday açıklamak için sonu gün artık şapkadan ne çıkarsa... ( Ekmek İçin Ekmelettin mi çıkar Gel Bakalım Muharrem mi Çıkar Abdullah Gül mü çıkar Ali Babacan mı çıkar Kemal Kılıçdaroğlu ben olacam mı der. Veya Ekrem İmamoğlu HDP ile katmerli kanka olurda onu mu aday yaparlar görecez... )

Not: Erdoğan'ın karşısına şuan ki sistemde çıkarsa bir tek Mansur Yavaş'ın devirebileceğini düşünüyorum...

Not2: Böyle olur ve Erdoğan kaybederse işte o zaman bu sefer meclisteki vekil sayıları kıymete biner. 360 Vekili bulamazsa muhalefet hiç bir şeyi meclisten geçiremez. 301 in altıda kalırsa zaten bildiğin rezillik kanun bile yapamaz en ufak bir teklifi bile geçiremez ...

ReznooW

Asistan
Reaksiyon puanı
366
şuan oy verilcek parti yok ama malum kişiye oy gitmesin diye verirdik birine

Harnapazade

Profesör
Reaksiyon puanı
1,448
Türkiye'nin merkez sağ bir partiye ihtiyacı var. O yüzden Ali Babacanla, Meral Akşener arasında gidip geliyorum :)

bang1

Profesör
Reaksiyon puanı
1,758
Hiç biri hak etmiyor.