Yarım milyon çapkın bu programı indirdi!

ddddddddddd

Profesör
Reaksiyon puanı
19
2887.jpg

ÜNLÜ golfçü Tiger Woods’un ihanetini ele veren seks mesajlarından sonra iPhone ve Blackberry’ler için geliştirilen kendi kendini yok eden mesaj uygulaması, “TigerText” 500 bin kişi tarafından indirildi.

Sistem şöyle çalışıyor: Uygulama siz mesaj atmadan devreye giriyor. “Mesajınız ne kadar süre sonra imha edilsin?” diye soruyor. 1 dakika-30 gün arasından seçim yapıyorsunuz. Süre dolunca mesaj her iki kişinin telefonundan da aynı anda siliniyor.

Kaynak

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Sadece o anki çapkınlıkları yada önemli olayları gizleyebilecek bir program. Bir olay durumunda savcılık kararıyla operatörden tüm gelen giden mesajlaşmaşlar çıkacaktır sonuçta. Anlık çapkınsal ve durumunu gizleyen mesajlaşma programı işte başka bir şey değil ;)

Reaksiyon puanı
2,148
Flash sms atın karşı taraf kaydet demeden kaydedilmiyor ayrıca anında ekrana çıkıyor :D

Sanemk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben indirdim ama şifrede hata veriyor ne yapmalıyım nasıl kayıt olucam acil geri dönüş yapın mesajı okumadan silmem gerekiyor

fragger

Dekan
Reaksiyon puanı
3,061
Ben indirdim ama şifrede hata veriyor ne yapmalıyım nasıl kayıt olucam acil geri dönüş yapın mesajı okumadan silmem gerekiyor

2011 yılındaki konuyu hortlatmak nasıl bir duygu biraz anlatır mısın? :rolleyes::rolleyes::rolleyes: