Sayın DorukC Biz acemiyiz. Yardımın için çok saol.. Fakat biraz daha açabilirmisin .. anlamadım..
Kablosuz modemin DHCP ve DNS ozelligini kapa WAN ayari yapma ve sadece router olarak calistir. Sorunun cozulecek. access point olarak direk ayari varsa onu aktiflestir![]()
aynen oyleKablosuz Adsl modemi acces point olarak kullanabilriz diyorsun.Ben Kablo internet eve bağlatmayı düşünüyordum.Kablolu modem veriyorlardı,kablosuz modem pahalı olduğu için aklımdan dediğin şey geçti.Linksys Wag200g modemim var,Linksys Müşteri hizmetlerine durumu anlattım bana acces point olarak kullanamazsın demişlerdi.PPPoA ayarı yerinde "bridge mode only" var bu mudur ilacım acaba?
modem şifreli,elimde cd var. fakat şifreyi bilmiyorum.!!! Nasıl reset atarım,açıkkenmi kapalı ikenmi resetlemeli?
Kablosuz modemin DHCP ve DNS ozelligini kapa WAN ayari yapma ve sadece router olarak calistir. Sorunun cozulecek. access point olarak direk ayari varsa onu aktiflestir![]()
o zaman bana sıra ile anlatın. Nasıl yapmalıyım.. Çok teşekkürler.. Ah işte yıllarca köy okullarında çalışınca bu teknelojiyle geç tanıştıkVazgeçme bence devam devam...
neden olmaz,ne olmaz :stuart:Bence olmaz