Yardımmm bilgisayarım ekran kartını görmüyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tamer04
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tamer04

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben Lenovo z510 model bi notebooka sahibim bilgisayarım daha yeni Nvidia GeForce GT740M model bir ekran kartına sahibim bugün bilgisayarda GTA4 oynamak için açtığımda oyun bekledi bekledim açılmadı sonra aygıt yöneticisine baktım orda bir tek İntel in ekran kartı görünüyordu.Önceden hiç aygıt yöneticisine bakmadım ancak nvidianın son güncellemesini yüklemeyee çalıştım olmadı.Nvidia geforce denetim masasına da girmiyor
Şu hatayı alıyorum. https://www.google.com.tr/search?q=...arti-algilanamadi-hatasi_t209268.html;613;163

Ekran kartı yandı diyceksiniz imkansız hiç ısınma olmuyor ve soğutucu(Logitech çift kademe) kullanıyorum kısacası ekran kartım hiç bir yerde görünmüyor.Nolur yardım edin !

batuhance

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bilgisayarınız üzerinde nvidia ekran kartını aktif etmek için fiziksel bir tuş bulunması kuvvetle muhtemel. genelde laptopun size bakan kızmında ufak bir switch tarzında olur. onu açtığınızda nvidia ekran kartı kullanabilir duruma gelecektir

batuhance

Asistan
Reaksiyon puanı
0
böyle bir tuş galiba sizin bilgisayarda, oyunu direk açmak yerine sağ tuş tıkladığınız da grafik kartı seçebiliyor musunuz ?

Tamer04

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nasıl bir tuş yollayabileceğin görüntü var mı ayrııca oyuna sağ tık yapınca ekran kartı seçemiyorum ve normal açınca oyun açılmıyor bu arada ekleyeyim sistemim windows 8

Tamer04

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
batuhance sağol sistem recovery yaptım bilgisayarda kuruluymuş her şey düzeldi ancak nasıl olduğunu nasıl anlamadım :D:thumbup1: