Yardımlarınızı bekliyorum....

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zonahe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zonahe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
merhabalar... ben 4 senedir ttnet kullanıyordum 8 mb olanından. internetim bu 4 sene içinde download hızı 150 kb upload hızım 20 kb geçmedi.defalarca ttneti aradım sorunumu hız düşüklüğünü.sık sık bağlantı kopmalarını dile getirdim.bir çözüm bulamadılar. en sonunda ana kutuya uzaklığınız fazla olduğu için internetiniz yavaş geliyor dediler. benim ev ile ana kutu arasındaki mesafe 6 km. türktelekomu aradadım hiçbir şeklde bakmadılar. bu şekilde 4 sene ttnetin sömürgesinde kaldım. ve en sonunda bugün aboneliğimi iptal ettirip turkcell superonline ye geçtim. 16 mb olanından. ama ne yazık ki internetim download hızı 70 kb geçmiyor. şimdi ben ne yapmalıyım. daha bugün bağlattım 3 saat olmadı internet geleli. lütfen yardımlarınızı bekliyorum....

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Turkcell Superonline xDSL paketlerinde Turk Telekom'un altyapısını kullanmakta. Yani siz yine aynı altyapı üzerinden internete bağlanmaya çalışıyorsunuz. Eğer altyapınız kötüyse bunu ancak Turk Telekom veya Superonline çözebilir. Siz yine de Turkcell Superonline'ı arayarak durumu bildirin. Yardımcı olacaklardır.

zonahe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Tmm ararim ama ttnet gibi olmaz inş.