Yardımcı olabilecek arkadasa 3 kavanoz bal :)

djfancy07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam Arkadaslar... 26 aralıkta almanyadan kız arkadasım gelecek. mağlum hava şartları yağmurlu birlikte film izlicez. daha önceki alman kız arkadasımla yaptığım bi takdiği uygulamaya çalışıyorum ama bu sefer sıkıntılı bir durum var... GELELİM MEVZUYA

AYNI FİLMİ 2 DEFA İNDİRİYORUM
ALMANCASINI
VE
TÜRKCESİNİ

AMA FPS si eşit değil yani Saniyedeki Resim Karesi Hızı
uzantılar farklı...
Convert programı indirdim Fps sini 25 yapıyorum uzantısınıda değiştir deyip convert ediyom almanca film yine hızlı. yani Fps si değişmiş gibi gözüküyor ama değişmiyor...

Yardımlarınızı çok acil bekliyorum teşekkürler...

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
FPS yi değiştrimeyi çalışmandaki amaç ne ?

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
divxplanet'e git. Filmin ismini yaz. Oradaki alt yazıları tek tek dene :)
İndirdiğin filmde BDRip DVDRip fsp gibi ibareler bulunuyorsa daha kolay bulursun.

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Filmin üzerine sağ tıkla, özelliklere gir daha sonra ayrıntılar kısmına tıkla. Altta "Resim karesi hızı" diye bir ibare var orada yazan fps değerine uygun bir altyazı bul. (divxplanet.com, turkcealtyazi.org)

H SİZER

Doçent
Reaksiyon puanı
4
bence senin film e değil o üç kavanoz bala ihtiyacın var hazır elindeyken hemen kullanmaya bak

djfancy07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çünkü almanca film türkçe filme göre daha hızlı ilerliyor...
iki tane araç düşün aracın biri 80 km hızla diğer 90 km hızla ilerliyor. ama aynı hızda gitmesi. aynı hızda giderse kız almanca ben türkçe aynı anda izliyebilicez...

iki tane araç düşün aracın biri 80 km hızla diğer 90 km hızla ilerliyor. ama aynı hızda gitmesi. aynı hızda giderse kız almanca ben türkçe aynı anda izliyebilicez...

Filmin üzerine sağ tıkla, özelliklere gir daha sonra ayrıntılar kısmına tıkla. Altta "Resim karesi hızı" diye bir ibare var orada yazan fps değerine uygun bir altyazı bul. (divxplanet.com, turkcealtyazi.org)
altyazıyı takib etmek zor...o yüzden konu açtım. ilgilendiğiniz için teşekkür ederim yine.

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5

altyazıyı takib etmek zor...o yüzden konu açtım. ilgilendiğiniz için teşekkür ederim yine.

Kız türkçe sen almancamı bilmiyorsun yani ?

djfancy07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence senin film e değil o üç kavanoz bala ihtiyacın var hazır elindeyken hemen kullanmaya bak

zaten bende 6 kavanoz bal var 3ü benim :)

bende almanca biliyorum fakat biyere kadar... aynen kız almanca ben türkçe biliyoruz...

bende almanca biliyorum fakat biyere kadar... aynen kız almanca ben türkçe biliyoruz...

webrettin

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Convertle çözülmediyse altyazı araçları, editörleri ile mevcut altyazınızı filme uyarlayabilirsiniz. Örneğin altyazı başlama ve bitiş sürelerini siz belirleyebilir ve daha birçok ayarlamaları yapabilirsiniz.

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
konu hortlatmışlar bizde geldik hortlak kovmaya :D

Shıftdelete

Asistan
Reaksiyon puanı
0
1 değil 2 değil 3 değil tam 4 kavanoz bal diye anlatta millet yardımcı olsun :D :D