Yardıma ihtiyacım var.

hackan123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar şöyle bir sorun yaşıyorum. Bilgisayarımda neredeyse tüm browserlar var mozilla internet explorer chrome opera hangisini kullanırsam kullanayım bazı sitelere giremiyorum. sitenin adresini direkt girmek veya bir arama motoru tarafından girmek farketmiyor. Beni google'a yönlendiriyor. Fakat aynı modem yani aynı hat üzerinden telefonumdan bu sitelere erişim sağlayabiliyorum. Siteleri soracak olursanız ben clash of clans oyuncusuyum ve oynayanlar bilir bot kullanıyorum ve bu bot sitelerinin çoğuna erişim sağlayamıyorum. Dediğim sonuçla karşılaşıyorum. Örnek siteler mybot.run cocbot.net boostbot.org gibi gibi..

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
Arkadaşlar şöyle bir sorun yaşıyorum. Bilgisayarımda neredeyse tüm browserlar var mozilla internet explorer chrome opera hangisini kullanırsam kullanayım bazı sitelere giremiyorum. sitenin adresini direkt girmek veya bir arama motoru tarafından girmek farketmiyor. Beni google'a yönlendiriyor. Fakat aynı modem yani aynı hat üzerinden telefonumdan bu sitelere erişim sağlayabiliyorum. Siteleri soracak olursanız ben clash of clans oyuncusuyum ve oynayanlar bilir bot kullanıyorum ve bu bot sitelerinin çoğuna erişim sağlayamıyorum. Dediğim sonuçla karşılaşıyorum. Örnek siteler mybot.run cocbot.net boostbot.org gibi gibi..

https://rizonesoft.com/wpdm-package/complete-internet-repair/

şu programı bir dener misiniz?

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,902
Sitelerin aadresleri değişmiş veya artık kullanılmıyor olabilirler.

Karahindiba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Sitelerden kaynaklanan bir şey değil, ben bağlanabiliyorum. Galiba aynı sorun sende de var [MENTION=389550]kmurat[/MENTION]

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,902
Banlanmış olabilirmisin ? Bir Email ile bildirilmesi gerekir tabii böyle bir durum. Bir de site adres değiştirdiğinde tarayıcıların hızlı menüsünden giriş yapıyorsan, eski adrese girer ancak işlem yapmaz. Çünkü eski adres hafızadadır veya eski sunucudan henüz tamamen silinmemiştir. Google ile arayıp, başka bir bağlantı bularak öyle deneyebilirsin. Farkılı arama terimleri girerek aramayı dene.

Mourn

Profesör
Reaksiyon puanı
67
local ban yemiş olabilirsin

hackan123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
C:\Windows\System32\drivers\etc dizininde bulunan host klasörünün içerisinde bu sitelere girememem için diğer kullandığım botlar yönlendirme gerçekleştirmiş. Onları temizleyince girebildim teşekkürler. Sorunumu çözdüm konu kilitlenebilir.