Yardım! Workgoup virus mü ne anlamadık...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yasko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yasko

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kaideye alıp okuyanlar için eyw.3 gündür ağdakı 11 pc ile nete çok zor giriyoruz.ip çakışması die uyarı alıyoruz.öncedende çakışıodu ama net gitmiyodu.birde bu sorun olunca SDN gittigidiyor mynet e giremiyoruz sayfada karman çorman yazılar çıkıyor.örnek BBBBBBBBBBBB yazıyor bazen sayfa başlıklarında..bütün pc lere format attık sorun kalktı ortadan ama bugun yine başlangıcı oldu bi kaç kez yaşadık aynı olayı. bunun sebebi nedir çözüm yolu vs yardımcı olurmusunuz ? :@

Reaksiyon puanı
189
kullandığınız flash bellekleri de gözden geçirin içlerinde virus var ise taktığınızda tekrar yayılmış olabilir...

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Her makinaya elle ip atayın. Sorunun virüs olduğunu düşünmüyorum.

byhck

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Modeminize kayıtlı olan ip yi bulun ve her makinaya elle son hanesi değişik olarak ip verin.DNS ayarlarınızı da kontrol etmeyi unutmayın.Yalnız bir web sayfası açarken BBBBB... şeklinde yazı olayını ilk defa duyuyorum "cgrszone"un dediği gibi virüs olma ihtimali var siz yine bi tarama yapın.

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Kullanmış olduğunuz ip bloğunuzu değiştiriniz. Sorun çözülmüş olacak. ;)
Örneğin iş yerinizde kaç tane ip bloğu varsa sizin kullanmadığınız diğer ip bloğunu bilgisayarınızda yerel ağ bağlantısında elle giriniz ve sonra tekrar deneyiniz. Kolay gelsin.