Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar Allah askina yardimci olun... Az önce Pc ye "Ati-Executable" diye bir program yükledim şimdi de kurtulamıyorum... Yüklemez olaydim.... Bu programı nasil kaldiracagimi bilen varsa yardimci olsun lütfen....
Sistem geri yükleme yap
Başlat>>çalıstır>>msnconfig>>normal başlangıç(en üstteki)>>Sistem geri yüklemeyi başlat>>Bilgisayarımı Bir Önceki Zamana Geri yükle>>Geri Yükleme Noktası olustur kısmında sol taraftaki takvimde KAlın harfle yazılmıs rakamlardan biri ne yükle Daha sonra ileri deyip pc nin kendi kendine açılmasını bekle acıldıktan sonra karsına gelen ekrana Tamam de bitsin..!!
frewill, arakadasim sana çok tesekkur ederim ilginizden dolayi... Ve RosenRooed arkadasa da sonsuz tesekkur ederim... İkinizin de yöntemlerini denedim Rosen'in ki işe yaradı... Çok sagolun tesekkur ederim... Ayrıca bu sorunu sadece sihiftdelete'nin çözegini biliyordum...