[yardım] Photoshop ile PSD Düzenleme!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kyle
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kyle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bir tema satın aldım ama PSD düğmeleri ayrı ayrı değil, tek biyerde verilmiş!
Kesme ilede güzel olmuyor. Aşağıda ekran görüntüsünü verdim ben bunları nasıl çıkaracağım acaba, anlamadım. yardımlarınızı bekliyorum. Aşağıdaki resimde açıklama yapmış ama onuda anlamadım :cry
54558383.png

16589708.png

skys

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
11
2.rESİMDE Yazanı Açıklayayım

1.Texti Düzenle nasıl istiyorsan öle bişi yaz..

2.dosyada bir yere tıkla ve yeni bir text lay aç,sonra 1.dekini seç text layer ile boş olan text layere marge komutunu ver.

3. layer styledaki coluours belowlardan bir tanesini kopyala sonra daha sonra senin text/logo layerine "paste layer style" de..

En Basit Çözüm Olarak: Satın Aldığın yerden tek tek iste psd dosyalarını.. Sonuçta Parasını Verdin:)

Kyle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2.rESİMDE Yazanı Açıklayayım

1.Texti Düzenle nasıl istiyorsan öle bişi yaz..

2.dosyada bir yere tıkla ve yeni bir text lay aç,sonra 1.dekini seç text layer ile boş olan text layere marge komutunu ver.

3. layer styledaki coluours belowlardan bir tanesini kopyala sonra daha sonra senin text/logo layerine "paste layer style" de..

En Basit Çözüm Olarak: Satın Aldığın yerden tek tek iste psd dosyalarını.. Sonuçta Parasını Verdin:)
Teşekkürler dostum, emek verip çevirmişsin, psda deneyimli değilim ama deneme-yanılma yöntemi ile deneyiyim bakalım, neler olacak.

pafter

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar bir tema satın aldım ama PSD düğmeleri ayrı ayrı değil, tek biyerde verilmiş!
Kesme ilede güzel olmuyor. Aşağıda ekran görüntüsünü verdim ben bunları nasıl çıkaracağım acaba, anlamadım.

Birinci yol: Elinizde olan butonların sayfasının haricinde istediğiniz butonun büyüklüğünde başka bir sayfa daha açın, açtığınız bu sayfaların ikisinide yan yana getirin ve butonların olduğu sayfadan istediğiniz butona ait tüm layerlerini tutup diğer boş olanın içine sürükleyin.

İkinci yol: İstediğiniz buton hariç diğer butonları göz işaretinden görünmez yapın sadece istediğiniz buton kalsın, daha sonra File/Save As yönergesinden .psd olarak kaydını yapın.