Yardım PC de nerelere girildiğini bulma

kapadokyalı

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar diyelimki dizüstü pc mi açık unuttum biride gelip benim pc yi kullandı ama geçmişten tüm sonradan girdiklerini tek tek temizledi, bu durumda nerelere nasıl girildiğini programsız olarak nasıl öğrenebilirim?
teşekürler...

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Hijack This

adında loglama yapan bir program var. onu kullanabilirsin.

chemical

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Eğer internet tarayıcında girilen siteleri diyorsan, sildiyse zaten göremezsin. Adı üstünde silmiş. Ama eğer windowsta ne yapmış diyorsan windows öyle kayıt tutmuyo. Şu saatte şunlar yapıldığı diye. En fazla yükleyip sildiği programları görürsün. Oda regedit te kalıntılar kaldıysa.

kapadokyalı

Asistan
Reaksiyon puanı
1
windowsta açılma kapanma, girilen site çerez merez hiçbişey görünmüyormu yani?, içimde hep bi uhte kalacak demekki? peki girilen dosyaların bile girilme saatini bilgisayarın açılma kapanma satlerini tutan bi program önerebilirmisiniz. bari bundan sonrasını sağlama alalım

chemical

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Aslında vardı bir program. Hatta sana bilgisayarında olan şeyleri e mail le saati saatine atıyordu. System tray dede görünmüyordu. Ama adını unuttum. Bende aradım bulamadım bidaha. İnternette biraz daha araştırmanı öneririm...

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Aslında vardı bir program. Hatta sana bilgisayarında olan şeyleri e mail le saati saatine atıyordu. System tray dede görünmüyordu. Ama adını unuttum. Bende aradım bulamadım bidaha. İnternette biraz daha araştırmanı öneririm...

He hE :D dolaylı yoldan güzel anlatmışsın :D O program altın gibi bir programdır :D

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Vardır eminim arasa bulur fakat illegal bir programdır. İlk verdiğim Hijack This çok kullanışlı. Ama dikkate almamış arkadaş diğer mesajları okumuş :)

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Konuyu açan arkadaş "programsız" ibaresini keyfinden kullanmamış olsa gerek. Herkes program önermiş ama.

byje

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeş aradıgın program "keylogger" bu programla pc'ne girenin sifrelerini bile msn vs.. bulabilirsin

bybilal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hiç bir şekilde öğrenemezsin. kaldıki program dahi kursan mevcut virüs prgramın felan varsada onun çalışmasına kesinlikle izin vermez.keylogger tarzı programları virüs koruma veya güvenlik duvarı programları kesinlikle engeller çalışmasını sağlayamazsın.

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
İnterfiltre programı kendi logunu tutuyor. Bilgisayarın açılma ve kapanması da dahil,
hangi klasöre erişilmiş ve hangi sitelere girilmiş kaydediyor. Kendisi bir içerik filitreleme
programı. Programsız olmaz...

byje

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yeni keylogger'larda artık virüs bulamiyor biraz kurcalaması lazım nortonu bılmem ama eset,kaspersky,panda(gercı antıvirüs programı sayılmaz ama)vs.. denendi sorunsuz çalışıyor.

MeLankoLia

Profesör
Reaksiyon puanı
1
eğer çerezleri silmediyse programsız öğrenirsin.

ikspi

Profesör
Reaksiyon puanı
27
007 Spy Software
Bu program harika, ftpye bile gönderebiliyor neler yapıldığını.

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
bilgisayarımda kim neye girmiş onu nasıl öğrenirim silmemişse programsız

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlaar kafama takılan bir şey var hard disk den girilen siteler ne bilim face konuşmaları filan gözükür mü bilen var mı acaba

S

SDN Okuru

SDN Okuru
teşekkür ederimde face konuşmalarıda pc ye kayıt oluyor mu neler konuşuldugunu göre biliyormusun ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ımm peki face konuşmaları da kayıt oluyor mu pc ye onu nereden göre biliyorsun ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
pc de en son fotoğraflara ve videolara girdim en son girdiklerimi başkasının görmesini istemiyorum ne yapmam gerekiyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyler chemical bu işin adamı o bu programı biliyo çok güzel bir program onun dedigi gib saati satine şuanki outlook ka geliyo mesaj olarak. örnegin internet kafen var bu program çok güzael her masaya baka biliyon neye girmiş face email şifresi ne desen var ama bunu paylaşmak yasak bunu paylaşırsan cezası var ben rate data diye bir şeyler vardı report deta falan hatırlamıyom ama çok zor bulunması ama normal birşey istiyorsanız ve bilgisayarda difriz yoksa casus programını öneririm yotube den izliyip yapa bilirsiniz.hemde kendin o programı açmak için bir şifre koyuyon ve onu farklı tuşlarla açıyon dosyasını gizliyip ismini degişmen lazım tabi öregin bu programı yükledikten sonra ctrl_alt ve kendin belirledin tuşlara aynı anda basman lazım örnegin ben hep ctrl alt 0 yapardım ve bunu yaptıktan sonra bile şifre isterdi güzel bir program anliyacagınız kadarıyla iyi günler :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
başlat menüsüne %appdata%\Microsoft\Windows\Recent kodunu yaz "son kullanılan ögeler" ya da "recent" adında bişey çıkacak ikisi de çıkarsa fark etmez birine tıkla o zaman bilgisayarında kim neye girmiş bulabilirsin ama klasör açıldığında "değiştirme tarihi" diyen yere tıklayarak bugünün tarihini gir çünkü karmaşık olabilir orası :yes: