[Yardım] Microsoft Office 2010 [Çözüldü]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
microsoft office 2010 kurulumu sırasında resimdeki hatayı alıyorun ne yaptıysam, aradiysam olmadı.. varmı arkadaslar başına gelen bu sorunu çözen...sinir etti beni :sneaky2:

ekranalntssd.jpg

mned

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Kurulum dosyası bozuktur büyük ihtimal,bir de office 2010, xp sp2 de çalışmıyor işletim sisteminiz uygun mu?

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
sistemim windows7 ultimate 32 bit, dosyada bozuk olamaz indirdigim yerde kullananlar var.. sisteme microsoft office hic kurmadım, open office vardı onuda sildim zaten..

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
yahu kaldırdım daha neyi kaldıracam zaten yüklü degildi.. office ile ilgili tek dosya yok makinede..

gretna989

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Advanced System Care, CCleaner gibi yazılımlarla kalan artıkları sil, sonra kurmayı dene.

Osicen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
revo uninstaller ile sil sonra yukle kesın olur

gretna989

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Elindeki setup dosyasını kontrol et. Başka yerden indirip kurmayı dene mesela. Belki arkaplanda çalışan, setupun kurulmasını engelleyen birtakım yazılımcıklar vardır, güncel AntiVirüs'lerle makinanı temizle...

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Bu hata üstüne ben kendi bilgisayarımda kurdıum ve şu an deneme sürümünü kullanıyorum.
Hiç bir sorun çıkarmadı.
Bilgisayarımda Antivirüs yazılımı bulunmuyor. Ben ingilizce sürümünü kurdum. Ama dosyayı Microsoft'un kendi sitesinden indirmiştim.
Kurmak ve denemek bugüne nasip oldu. :)
İşletim sistemim Windows XP 32 Bit.
Microsoft Office Pro Plus 2010 Eng 32 Bit

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
dostlarim sıft belki bendeki dosya bozuktur diye baska bi siteden yorumları okuyarak, calıstığına emin olarak bida indirdim, sonuc ayni... yokmu şunun bi çaresi kırıcam simdi makinayi, office icin formatmi aticaz alete...

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Format atmadan bir çaresine bak.
Virtualbox kurup sanal makinede ilk windows kurulumundan sonra bu office kurulumunu yapmayı dene.
Eğer orada da sorun çıkıyorsa ya kurulum ya da işletim sistemi dosyalarında sorun vardır.
Temiz bir Windows kurulumu üzerine kurabilirsin o zaman.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
dosyanın bozuk olmadigina adım gibi eminim calistigina emin olarak indirdim.. sistemle alakali bisey ama günlerdir yapmadigim kalmadi cözemedim.. gurur meselesi yaptm artik...olucak bi sekilde

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
formatladım zaten iki gün önce sorun cözüldü ama formatsiz halletmek istiyodum sonucta bu isin icindeyiz.. hem office oldu ama formattan sonra daha cok sorumum var eski haline getirmek uzun sürecek sistemi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...