Yardım! İnternetim Profesyoneller tarafından kullanılıyor.

serihan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi günler. Yaklaşık 2 aydır bu sorunla uğraşıyorum. İnternet'im büyük bir ihtimalle yan tarafımdaki korsan cd'ciler çalıyor. WPA2 kullanıyorum şifremi zor bir şifre yaptım. Ağ adım gizli ve Mac filitrelemesi kullanıyorum. Ancak adam bir yolunu bulup giriyor. Adli kotam olduğu için takip ediyorum. Adam girerken bir ağ oluşturuyor ve bu ağın host adı benim internetim'e bağlı bir cihazın adı oluyor. Eset antivirüs kullanıyorum ve güvenlik duvarım açık. Allah rızası için ne olur yardım edin.

nobody946

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Şifrenizi ve SSID'nizi tekrar değiştirin. Hiçbir şey olmuyorsa teknik servise başvurun.

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Gidip adamla konusacaksın ya da hukuki yoldan halledeceksin. Kanıtlayabilirsen bu da bir nevi hırsızlık sonuçta. Wi-Fi çok lazim değilse onu kapatıp kabloludan devam edebilirsin bir sureligine.

serihan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Adamla konuştum zaten. Ama direk sensin demedim. Polis deyince biraz korktu ve 2 ay girmedi. Bugün yine girmeye başladı.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Şifrenizi ve SSID'nizi tekrar değiştirin. Hiçbir şey olmuyorsa teknik servise başvurun.
Teknik servisi telefonla aradık. Çokça beklememize rağmen müşteri hizmetleri açtı ve bu konuda bir şey yapamayacağını söyledi ve bizi mesul tuttu.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Kanıtlama şansın varsa dava aç, modemin kablosuz özelliğini kapat ve pc nin wifisini kapat kablodan devam et

cngzkyz

Profesör
Reaksiyon puanı
276
Modemin giriş adresini değiştir ve şifre koy. Mac filtreleme aktif olsun giremez.

Phalearos

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Git yine deki;internetimi kullanmayi birakmazsan polis pesini birakmaz sonra zipponu ac sigarani yak bi firt cek dumani yuzune ufle ve evine don.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Git yine deki;internetimi kullanmayi birakmazsan polis pesini birakmaz sonra zipponu ac sigarani yak bi firt cek dumani yuzune ufle ve evine don.
O da ayıp olur. Ayrıca haklıyken haksız duruma düşerim. Ben öyle bir program istiyorum ki adam giremesin.

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
çok tehlikeli birşey yapıcam şuan :D
netcad diye bişey var araştır öğren yapabilrsen bu sorunu bir daha yaşamazsın ;)

Bed

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
SSID'ı gizli yapıp adını değiştirin. Şifrenizi de güncelleyin.

Reaksiyon puanı
16,128
modem marka,model ne ? wps var mı? açık mı? çoğu modemin wps açığı var şifre ve kullanıcı adları internetten bulunabilir iki üç denemede kırılıyormuş wps'i kapat modemin root şifresini değiştir mac filitreyi onunla atlaması mümkün bizim huawei hg253s root şifresi değişti uzaktan erişim iptal edildi web arayüzün şifresi ve kullanıcı adı değişti periyodik olarak ağdaki cihazları kontrol ediyor kardeşim tabi bunları o yaptı web ara yüzün adresini de değiştirebilirsin abuk bir adres yaparsan şifresini bulması için adresi bulması gerekir bağlanması gerek.

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Wifi ssid adınızı gizleyin

kmurat

Dekan
Reaksiyon puanı
3,918
Kabloya bir tel bağlattıysa, ne yaparsan yap, istediği gibi girer. Teknik bilgisi olan birisinin bir gelipte bakması gerekir.

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Eğer modemin pin ve ya wps acığı varsa istediğiniz kadar da zor sifre yapın yine girebilirler sadece kablosuz baglana biliyorlarsa mac adreslerini tespit edip modemin arayüzünden engellerseniz daha giremezler bu arada modemin arayüzüne zor sifre koyun o cok onemli.hala girmeye devam ederlerse onların butun bilgilerini tesip edebilirsiniz aynı ağ üzerinde oldugunuz için ip lerini mac adreslerini bilgisayar isimlerini. bi kac kez uyarırsınız uymazlarsa bu bilgileri polise verirsiniz bi daha yapmazlar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ethernet kablosunda paralel olmaz... bence sen lan bağlantılarına bak mutlaka mac clone ile giriyor... mac değiştiren programlar var... bende o sorun yok kablosuz aygıtlarını kontrol et mac adreslerini kaydet onları beyaz listeye ekle o eleman bağlanamaz... bağlanırsa mac adresini not et bağlı cihazların ekran görüntüsünü al polise git durumu anlat...

Reaksiyon puanı
16,128
4-8 adam bul Allah ne verdiyse mest komser tazını konuştur ama polise ihbar et izinsiz komşunun internetini kullanmak suç çünkü onlar suç işlerse sende suçlu olursun.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Herkese teşekkür ederim. Wps kapalıydı. Açtım ancak wps istemci ekleme kısmını yapamadım. Modemim netmaster.

serihan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese teşekkür ederim. WPS'yi açtım. Ancak wps istemci ekleme bölümünde sorunum var. Modemim netmaster.

:D Doğru söylüyorsun ancak eşeğe altın semer taksak ta eşeği suya gönderip dövsek te eşek yine eşektir.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Mac filtreleme varsa kendi kullandığın cihazların mac adreslerini ekle gerisine izin verme en kisa ve net çözüm.

kmurat

Dekan
Reaksiyon puanı
3,918
Adamlar Korsan Cd'ciyse, Maliyeye şikâyet et, kurtulursun.

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Wifi şifreni gizle ve şifrene kombinasyonlu şifre koy kıramazlar program kullansın yine kıramaz :)

Örnegin !'^ gibi sayı harf rakam olsun kralı gelsin zor kırılır.

tehlike724

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
WPA2 kullanıyorum şifremi zor bir şifre yaptım. Ağ adım gizli ve Mac filitrelemesi kullanıyorum. Ancak adam bir yolunu bulup giriyor.

eğer böyleyse wifi ile girmesi imkansız. kabloyla bağlanıyo olabilir.

IELENOR

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Adamlar Korsan Cd'ciyse, Maliyeye şikâyet et, kurtulursun.
Bu tarz zekaya ülke olarak ihtiyacımız var.Tebrikler bakış açın çok geniş.Çok yönlü bir kişilik

Hiç kimsede demiyor bu adam korsancı internet çalmak istiyor konu hakkında veri topluyor.Kaldı ki SDN üyesi bile değil.