Yardım Edermisiniz

ChAtLaX ImAm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar asus m3a marka anakartıma bios update yapacağm fakat güncel update dosyasını indirirken sitede ingilizce bir yazı çıktı karşıma bu yazının ne anlama geldiğini söyleyebilirmisiniz
Birde beta versiyon diyor güncelleme yaparsam bi sorun çıkarmı
Şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için

Please note, BIOS update is only recommended when experiencing technical difficulties with your system, And is not recommended to be performed regularly.

Moreover, due to the nature of BIOS update, there is certain level of dangers involved. BIOS update must be performed with extreme caution . During BIOS update process, your system must be maintained without interference or power loss to prevent unexpected damage.

In case of BIOS update failure, please follow instructions in your User's Manual for guidelines on BIOS recovery via CrashFree BIOS. In the event that BIOS recovery is not recoverable via CrashFree BIOS, please contact your place of purchase for further assistance on BIOS recovery.

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Sonuçta daha tamamlanmamış demek,beta indirme bence bir önceki versiyon'u yüklemeni tavsiye ederim.

Nnetmaniaa

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Yazıda bios yüklerken elektirik kesintisi filan yaşanmamsı gerektiği
Bios güncellemenin tehlikeli sonuçlar doğurabileceği eğer dikkatli bi şekilde yapılmadığı takdirde bios güncelleme başarısız olursa (nerdeki talimat bilmiyorum ama) talimattaki adımları izleyerek bios kurtarma yapabilirsiniz diyor.

Aşağı yukarı anlatılmak istenen bu (ben öle anladım)

Beta versiyon bios için olurmu bilmiyorum ama yükleme eğr betaysa doğru anlamışsan yükleme

Bios u gerekmedikçe güncellemene gerek yok
eğer yeni bi donanım filan takmıyosan cpu değiştirmiyosan vs vs.

karay

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kısacası
bios update i sadece teknik sorunlarla karşı karşıya iseniz yapmalısınız ve sıklıkla bu yola başvurmamalısıız diyor. Ayrıca bu işlem sırasında elektrik problemi yaşamamayı garantiye alamıyorsanız hiç bulaşmayın, eğer bu başınıza gelecek kadar şanssızsanız teknik servise başvurun diyor.

İşin zor gibi hocam kolay gelsin

ChAtLaX ImAm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yorumlar için teşekkür ederim arkadaşlar bios güncellemeyide ez flash 2 ile yapacam işimi sağlama aldım yani bi sorun çıkmaz allahın izniyle :) bu beta kafamı biraz bozdu sadece olmazsa eski biosun yedeğini alırım perfonmansda bi problem çıkarırsa eski sürümü tekrar yüklerim