calvaria Profesör Katılım 25 Mart 2008 Mesajlar 1,616 Reaksiyon puanı 9 Puanları 218 26 Kasım 2008 #31 Hani renkler hani Keşke eskisi gibim rengarenk olsak Dimi ya ne güzel olurdu...
P PcMaSTeR Profesör Katılım 18 Ağustos 2006 Mesajlar 3,511 Reaksiyon puanı 5 Puanları 218 26 Kasım 2008 #32 Troy dedi ki: ya ne çok severmişiniz Genişletmek için tıkla ... Aslında bu üzücü bir durum, ama farkında değiliz, Benim aklıma şu geldi, " Ne kadar da çok, okumaya gerek görmediğimiz mesaj varmış forum da ?" Ya da okunmaya değer mesajlarımızı okumuyoruz forum da ? Hangisi acaba ?
Troy dedi ki: ya ne çok severmişiniz Genişletmek için tıkla ... Aslında bu üzücü bir durum, ama farkında değiliz, Benim aklıma şu geldi, " Ne kadar da çok, okumaya gerek görmediğimiz mesaj varmış forum da ?" Ya da okunmaya değer mesajlarımızı okumuyoruz forum da ? Hangisi acaba ?
Be5tE Dekan Katılım 22 Nisan 2008 Mesajlar 7,346 Reaksiyon puanı 5 Puanları 0 26 Kasım 2008 #33 Troy dedi ki: ya ne çok severmişiniz Genişletmek için tıkla ... abiii rüyalarımda onu arıyordum geceleri zor yatıyordum
Troy dedi ki: ya ne çok severmişiniz Genişletmek için tıkla ... abiii rüyalarımda onu arıyordum geceleri zor yatıyordum