-Uncar_Blood-
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,174
Yani ne bileyim bu öğretmenine yaptığın bir şaka yada önceden yapıp şimdi pişmanlık duyduğun bir şey olabilir
en iyisi de bu değil mi zaten ?Yanlış düzene yanlış diyebildim. Yanlış insanlar tarafından sevilmedim
O kadar kendine güvenen arkadaşlar buyursun.Yaptığı yasadışı eylemi buraya yazacak arkadaşı şimdiden tebrik ediyorum. ?
Verilen örnek ile konu başlığın örtüşmüyor. "Yasa dışı hareket vb." yerine "yaramazlık" yazmış olsan, daha uygun olurdu, bence. Ayrıca, geçmişte yapılmış yasa dışı işlerin forumda anlatılması ve tartışılması da iyi bir şey olmaz.Yani ne bileyim bu öğretmenine yaptığın bir şaka yada önceden yapıp şimdi pişmanlık duyduğun bir şey olabilir
bazı kişiler istedi bende değiştirdimKonu başlığı niye değişti?
ıhı tahmin edebiliyorum sanırımEğer adminler ban atmayacaksa yazabilirim. Yasa dışı sayılmaz; ama yaramazlığın dik alasını yaptım çocukken. Ama aslında ben çocukken çok sessizdim, yaşıtlarımın aksine hiç sokağa çıkmazdım, bunun yerine sağlık ansiklopedilerini okurdum, daha ortaokula yeni başlamış olan ben, daha o zamanlardan beri hastalıklara aşinaydım.
Her neyse, sokağa çıkmazdım; ama bir şey için hariç...
Avatardaki dayı kim?bazı kişiler istedi bende değiştirdim
Mesaj otomatik birleştirildi:
ıhı tahmin edebiliyorum sanırım
?Avatardaki dayı kim?
Avatar = Profil fotoğrafı demek kardeşim.
he ben direkt film anladım sahura kalkan dayı yaz çıkarAvatar = Profil fotoğrafı demek kardeşim.
ben bunu bir capsde görmüştümhe ben direkt film anladım sahura kalkan dayı yaz çıkar
Amerikanın yakaladığı El-Kaide yöneticisi SDN Forum üyeliği açmışhe ben direkt film anladım sahura kalkan dayı yaz çıkar
bende onu bu capste görmüştüm bu arada caps tam beni işaret ediyor
İşten dönüyordum yazamadım.@_Zaur_ anlatsın merak eden çok kişi var ???
tabii o zamanlar 240 pİşten dönüyordum yazamadım.
Okuldayken elime malum dvd`lerden geçtiydi. Evde az daha yakalanıyordum. DVD diski yuvasından tırmalayarak çıkardım resmen ?
Elim ayağım nasıl vibrasyona girmişti bilemezsiniz.?
Profil Resmindeki gibi tipler vardı hahahahahaa ?tabii o zamanlar 240 p