Yaprak Dökümü seneye de devam edecek!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
"Yaprak Dökümü devam edecek mi?"... Dizinin takipçilerinin merakla bekledikleri sorunun yanıtı geldi.

Ve sonunda karar açıklandı: Yaprak Dökümü devam ediyor

Yaprak Dökümü'nün ekranda fırtınalar kopardığı ilk yayın yılının sonlarıydı. Dizinin yapımcı şirketi Ay Yapım'dan Mithat Topaç'la konuştum. "Bitiriyoruz Memet, diziyi bu sezon sona erdiriyoruz" dedi. Yaprak Dökümü, o zamanlar da reytinglerde birinciydi. Seyirciyle-sizlerle, köşemden çeşitli anketler yapıyor, nabızlarını(zı) yokluyordum. Yaprak Dökümü'nün fanatik-kemik bir izleyici kitlesi olduğunu, en çok da o anketlerden anlıyordum. "Yapmayın" dedim; "Bitirmeyin bu kadar iyi giden bir işi. Devam edin…"

Düşündüler taşındılar, bir sezon daha uzatma kararı aldılar. Çok da iyi yaptılar. Bir ekran fenomenine, bir yıl daha ekranda kalma şansı tanıdılar. Yaprak Dökümü, ekran macerasında, şu sıralarda üçüncü yılını tamamlıyor. Son günlerde, televizyonla ilgili her köşede yine Yaprak Dökümü'nün finaliyle ilgili tartışmalar-haberler var. Kısa bir süre öncesine kadar, ben de bu sezonun sonunda diziyi noktalayacaklarını sanıyordum. Ay Yapım'dan gelen bir telefonla, durumun böyle olmadığını anladım.

Evet efendim, Yaprak Dökümü, önümüzdeki sezonda yine ekranda olmaya devam edecek. Yani hayranları, bir sezon daha Yaprak Dökümü'nü izleyebilecek. Haberin heyecanıyla hemen sizlerle paylaşayım dedim. Bizim Ekran'ın takipçileri bilirler; ben de fanatik bir Yaprak Dökümü seyircisiyim.

Memet Güler / GAZETE HABERTÜRK

findukfaresi_

Profesör
Reaksiyon puanı
20
evet devam etmeli her hafta heyecanla izliyorum...

hele son iki haftadır daha da bir heyecanlı

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Valla bir bölümünü bile izlemedim. Sadece kitabından biliyorum durumları. :D

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Bitmez bu dizi..:D

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Valla bir bölümünü bile izlemedim. Sadece kitabından biliyorum durumları. :D

Ozaman yanlış biliyorsun:)

Kitaptan ayrı senaryo yazalı uzun zaman oldu...

Çıkış noktaları kitap oldu ama şimdi dizi tutunca uzatmak için yeni kitaplar yazdılar:D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Ozaman yanlış biliyorsun:)

Kitaptan ayrı senaryo yazalı uzun zaman oldu...

Çıkış noktaları kitap oldu ama şimdi dizi tutunca uzatmak için yeni kitaplar yazdılar:D
Aslında öyle olduğunu biliyorum. Kitaba bağlı kalsalardı çoktan biterdi.

Neyse. Ben izlemiyorum. İzlediklerim yeter bana. :D:D:D

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
yuh daha ne kadar kötü bişi gelcekki başlarına :D
bu sene bitircekler diye bayaa bi facia yaşattılar , ille öldürcekler ali rıza beyi :mrgreen:

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
"Kimin eli kimin cebinde belli değil" türünde bir dizi. Aslında belli de anlayın işte..
Şiddetle tiskiniyorum.. :S

Reaksiyon puanı
189
istanbulun bütün uğuruzluklarının vurduğu bu aile dramını daha ne kadar sürdüreceker yahu. bir ailenin başına bu kadar uğursuzluklar gelse kesin dağılıdı şimdiye kadar. abartılmış bir dizi bence.

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
"Kimin eli kimin cebinde belli değil" türünde bir dizi. Aslında belli de anlayın işte..
Şiddetle tiskiniyorum.. :S
Şu işe bakın ki çevremdekilere bu dizi hakkında benim söylediğim cümlenin aynısı ;)

istanbulun bütün uğuruzluklarının vurduğu bu aile dramını daha ne kadar sürdüreceker yahu. bir ailenin başına bu kadar uğursuzluklar gelse kesin dağılıdı şimdiye kadar. abartılmış bir dizi bence.
:icon_: Tesbitin doğru.
İzleyenlere de saygısızlık etmek istemem.
İzlendiği için devam ediyor (Bana kalsa 1 bölümünün bile yayınlanmasını istemem)

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Herhalde artık dizi senaryosu dünya dışı varlıkların aileye müsallat olması ile devam eder :D
Çünkü başka birşey kalmadı :)