Yapılandırma sorunu!!!! .....Yardım!!!!

erdemildiz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar benim bilgisayarında hem office 2003 hemse 2007 kurulu.Benim bilgisayarımda yüklü olan office 2003 dosyaları için 2007 office yapılandırılıyor penceresi geldikten sonra açılıyor.Lütfen ban ayardım edin.
6309020091014202640.jpg

:confused1::confused1::confused1:

makovad

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu sorun bendede var ama bende 2007 kurulu excel yada word farketmıyor acmaya calıstıgımda bende boyle bırsey cıkıyor once kuruyor sonra acılıyor ama sıstemımde ofıs 2007 kurulu anlamıs degılım sorunun kaynagını cozemedım

hero.82

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yler Office yapılandırma Sorunu Tamamen güncelleştirmelerle alakalı !
Kesin Çözümler Şunlar: 1. Sistemi güncellemelerden önceki zamana geri almak 2. Yapılan güncellemeleri silmek 'ki' Windows 7'de program ekle kaldır kısmında yapılan güncellemeleri göster şecenegini tıklayınca yapılan güncellemeler ayrı sayfada acılıyor ve silebiliyoruz fakat toplu halde silmeyi bulamadım tek tek sildim ben ama bu özellik xp yada vistada varmı bilmiyorum. Ve 3. Son Çare Format Atın güncel bir win 7 tavsiye ederim

Ve NOT: Windows 7 Kesinlikle Harika Ben web tasarım işiyle uğraşıyorum [win xp] ile en fazla 2 site yaptıgımda format atmam gerekirdi fakat
win 7'yi tıkır tıkır sorunsuz en az 6 ay kullandım 3 gün kullanın 4'üncü gün xp size büyük bübük babanızdan kalma yadigar gibi gelecek.Desteklemedigi oyun yada program yok sayılır ve kesinlikle vista gibi agır abi degil gayet hızlı ve az alan istiyor. :dirol:

{ İnsanlar Seni Hayal Kırıklığına Uğratmıyor ! Sadece Sen Yanlış İnsanlar Üzerinde Hayal Kuruyorsun }

uskudar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Buyurun kesin çözüm:
Çok farklı şeyler denedikten sonra benim Office 2010 sabit var. Benim sorunum Macflash ancak farklı kayıt defteri anahtarlarını bir grup benzer idi. Ben o zaman bunun farkında değildi, ama diğer bazı programlar biraz korkak yapıyor gibi ben, kayıt diğer sorunları olduğu kesin.

Neyse .. Bu Windows 7 Ultimate 64-bit taze bir yükleme olduğunu. Bu Administrators grubunun kayıt defteri anahtarlarını bir grup izinleri olmadığı çıkıyor. Bu ofis sorunu gibi diğer bazı sorunlara neden oldu. Bu son hafta, bir taze install olduğu gibi, bu, nasıl oldu emin değilim.

Neyse .. Ben Başlat Programlar, Donatılar altında, Komut İstemi sağ-tıkladım ve benim admin hesabı ile, yönetici olarak Ran.

Sonra aşağıdaki komutu yaptı:

secedit / / configure cfg% windir% \ inf \ defltbase.inf / db defltbase.sdb / verbose

Sonra yeniden başlatıldı

Ben sadece benim admin hesabı makinede izinleri olduğunu yeniden başlatılmasından sonra fark ettim. Bu yüzden kullanıcılar geri gitmek zorunda kaldı. Kullanıcıları Grubu için benim kullanıcı hesaplarını ekleyin. Hesapları var hâlâ, onlar bu pc gruplara ilişkili değildir.

Ben kayıt Yukarıdaki komut sıfırlar izinleri düşünüyorum.

zoombie

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar...
Aynı sorunu bende şirketimizde ki serverda yaşadım. Servera kullanıcılar uzaktan bağlanıp outlook ile maillerini kontrol edip otomasyon programını kullanıyordu. Bir gün serverı active directory additional moda geçirdim. sonra baktım ki otomasyon yazılımında bazı sıkıntılar oluyor active directory yi kaldırdım ama makine domain ortamında kalmaya devam etti. daha sonrasında ise kullanıcılardan outlook programını açarken sürücü yapılandırma ekranının çıktığına dair şikayetler gelmeye başladı. incelediğimde localde bulunan kullanıcı gruplarında Administrators grubunda uzaktan bağlanan kullanıcıların isimlerinin olmadığını gördüm. Gerçi kullanıcılar Remote Desktop Users grubunda vardı ancak sistem bunu algılamıyordu. Bende uzaktan bağlanan kullanıcıları Administrators grubuna ekledim ve sorun çözüldü.

Tabi ki bu sorun benim için bir çözüm sağlarken sizin için sağlamayabilir. Server değil de laptop tarzı bilgisayarlarda öncelikle kullanıcı hesabınızı kontrol edin derim. Denetim masasından Admin yetkisine sahip yeni bir kullanıcı oluşturun ve o kullanıcı ile sistemi açıp deneyin. Eğer hata mesajı almıyorsanız sorun kullanıcı hesabının yetkilerinden kaynaklanıyor demektir. Eğer sorun yeni açtığınız kullanıcı ile de devam ediyorsa benim çözümüm sizin işinize yaramıyor demektir.