Yapılan Bir Yorum Hiç Yazılmamış Gibi Gösterilebilir mi?

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Yok sivaspor boşuna uğraşmıyorum..

Amaç he ne kadar cevap aramak gibi gözükse de aslında cevabı da biliyorum ,keyfi davranışları da biliyorum kim olduğunu da biliyorum.

HZ. ÖMER (R.A) Adaletini bir araştırsın burada yöneticilik oynayan malum şahıs:)

Sanal gerçek farketmez ..

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
31 mesaj yazılmış konuya. Daha bir tane yönetici adım atamamış. PC MERAKLISI görmüyor mu acaba konuyu?

Ben de merakla takip ettiğimden biliyorum. Şu ana kadar konu kilitlenmiştir filan demiştim ama maşallah, okuyup üflettiniz mi ne? :D

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
arkadaşlar, ben başka bir forum sitesinde moderatörüm. biz modlar sildiğimiz zaman (msj, konu) iz kalıyor. ancak adminler isterlerse kalıcı olarak, yani hiçbir iz bırakmadan silebiliyorlar. hatta ben bir keresinde yanlışlıla aynı konuyu üst üste iki kere açtım. birini sildim, izi kaldı. adminden rica ettim, izi de sildi. konu hiç açılmamış gibi oldu.

işin etik kısmına gelince, eğer mantıklı veya haklı bir gerekçe ile bu işlem yapılıyorsa bir sakıncası yok. ama keyfi yapılıyorsa etik değildir tabiki.

MeLankoLia

Profesör
Reaksiyon puanı
1
aynısı bana şimdi oldu.7 japon devi birleşiyor adlı konuya yazdığım mesaj şimdi yok
mod.lardan bir cevap bekliyoruz.böyle kaçarak olmaz.

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
ya artık yazdığımız her konunun screenshot ını mı alacağız kanıt teşkil etmesi için?
sesler yükseliyor gitgide ama ortalıkta açıklama yapan ve aydınlatan "sorumlu" birileri yok?
artık bende de bir güvensizlik peydah oldu vesselam...birileri artık birşeyler söylemeli...
ama doğruyu tabiki de...

Rato

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Giderek ilginçleşiyor konu açıklama gelmemesi daha da düşündürücü

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Bu sabah veritabanı hatası veriyordu bazı konularda belki teknik bir hata yüzünden mesajlar silinmiş yada işlenmemiş olabilir.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Sanal alem de gerçek hayattaki gibi desenize..Yetkililerden bir cevap almak mümkün olmuor..

SDN anayasası hazırlıyorsunuz ancak kendinize ulaşan bir dilekçeye olumlu ya da olumsuz bir cevap verme süreniz yok.

Bu gibi işlerde ağırdan alın ..ama biz yanlış bir iş yaptık mı anayasa hazırlayın ve ceza verin..Nasıl ...? keyif verici mi?

Forum içinde yapılan yanlış bir davranış nasıki anında cezai işlem görüyor ise Forumla ilgili belirtilen fikir veya soruların da aynı hızda işlem görmesi gerekir.

Ama tahminim ceza kesmek bilgi vermekten daha heyecanlı sizler için:)Çünki aynı heyecanı bu konu ya da benzer konular için duysaydınız aynı hızda cevap verirdiniz.

Bu mesajı yazmama sebep olan da sizlersiniz.İsterseniz konunun açılış tarihine bir bakın..

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Sanal alem de gerçek hayattaki gibi desenize..Yetkililerden bir cevap almak mümkün olmuor..

SDN anayasası hazırlıyorsunuz ancak kendinize ulaşan bir dilekçeye olumlu ya da olumsuz bir cevap verme süreniz yok.

Bu gibi işlerde ağırdan alın ..ama biz yanlış bir iş yaptık mı anayasa hazırlayın ve ceza verin..Nasıl ...? keyif verici mi?

Forum içinde yapılan yanlış bir davranış nasıki anında cezai işlem görüyor ise Forumla ilgili belirtilen fikir veya soruların da aynı hızda işlem görmesi gerekir.

Ama tahminim ceza kesmek bilgi vermekten daha heyecanlı sizler için:)Çünki aynı heyecanı bu konu ya da benzer konular için duysaydınız aynı hızda cevap verirdiniz.

Bu mesajı yazmama sebep olan da sizlersiniz.İsterseniz konunun açılış tarihine bir bakın..

Girdiğin sıkıntıya destek veriyorum. Bence de konu iyice sarpa sarmaya başladı. Kimse bir şey yazmayacak mı?

Tamam, boş mesaj gönderin. :) O da yeter. :D

sci3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Maalesef öyle, yöneticiler çok uzak kalıyor konulara.. Pek de arayan soran yok..
Bende malumunuz üzere geçen gün bir sitem/istekte bulundum 12 sayfa yazı yazıldı birtane yönetici birşey yazmadı..
Garip..

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Şekil 1A da gösterildiği gibi
Bir mesaj silinmek istendiğinde 1. Seçenek işaretlenirse geriye silindi mesajı kalır...

Ancak 2. seçenek işaretlenirse o mesaj tamamen yok edilmiş kaldırılmış olur...
Normal bir Mod un bu yetkiye sahip olmaması gerekir...

Şekil 1A
silme.jpg

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Elbruz sağol açıklama için.

Tahmin ettiğim gibi.SÜper MOD arkadaş foruma açtığı konularda görmek istemediği mesajları sebep belirtmeksizin silebiliyor..

Forumdan soğutan hareketler bunlar..

Çok güzel hareket diyenler?...
:)

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Elbruz sağol açıklama için.

Tahmin ettiğim gibi.SÜper MOD arkadaş foruma açtığı konularda görmek istemediği mesajları sebep belirtmeksizin silebiliyor..

Forumdan soğutan hareketler bunlar..

Çok güzel hareket diyenler?...
:)

Cık cık cık... O nasıl sözler öyle ZorhaK? :) Bize yakışmıyor.

Yöneticiler zaten soğumuş forumdan, öyle ki konuları görmüyorlar bile sanırım. Biz de soğursak, vay haline SDN'nin... :D

Şaka bir yana, yöneticilerin bu konuyu görmemesine imkan yok. Kendi aralarında konuştuklarından emin olabilirsiniz. Önceden olan bazı olaylardan biliyorum, foruma yansımıyor ama her şey değerlendiriliyor, emin olun.

Ancak PC MERAKLISI'ndan bir açıklama beklerdim. Kendisi her ne kadar forumda en yüksek 2. rütbeye sahip olsa da hala yönetici değil ve bir açıklama yapması gerekiyor.

Tabii ki O'na açıklama yapmamasını veya yapmaması gerektiğini yöneticiler söylüyorsa, o zaman hiç kimsenin suçu yok; sorun da yok. :rolleyes:

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Dediklerine katılmamak mümkün değil..

es veriyorumm...

sivaspor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2
Hala diyorum ki...
Zaman kaybidir ugrastiginiz...
Yalan dunya bos isler :D

Bu konuda sana cevap verebilecek iki kisi var, ozel mesajdan ulastinmi bilmiyorum.
Biri NoNetheless digeri Troy ikisi de cok yogunlar yada nadir bakiyorlar mesajlarina, o yuzden gec cevap alman normal.

Ayrica bu kadar ustune dusmeye gerek varmi?

:w00t:/|sDn|
/▌
/ \

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Hala diyorum ki...
Zaman kaybidir ugrastiginiz...
Yalan dunya bos isler :D

Bu konuda sana cevap verebilecek iki kisi var, ozel mesajdan ulastinmi bilmiyorum.
Biri NoNetheless digeri Troy ikisi de cok yogunlar yada nadir bakiyorlar mesajlarina, o yuzden gec cevap alman normal.

Ayrica bu kadar ustune dusmeye gerek varmi?

/▌
/ \

Yok, ama can sıkıntısı işte. :D

/▌
/ \

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
arkadaşlar direk mesaj silme vardır, hangi konuda silindiğini raporlarsanız ben bir inceliyim ;)