Yapıkredi Online Fatura Ödeme Merkezi - Kredi Kartı ile Fatura Ödeme

Bu konuyu okuyanlar

Darknes$

Müdavim
Emektar
Katılım
13 Haziran 2008
Mesajlar
17,955
Reaksiyon puanı
351
Puanları
83
Yapıkredi - Online Kredi Kartı İle Fatura Ödeme - İnternet'ten Fatura Ödeme

yapıkredi fatura ödeme merkezi.jpg

Yapı Kredi, tüm bankaların kredi kartlarıyla fatura ödemelerinin yapılabileceği Ödeme Merkezini hayata geçirdi.


Banka açıklamasına göre, Yapı Kredi, teknoloji alanındaki yenilikçi yaklaşımı ile hayatı kolaylaştırmaya devam ediyor. Tüm bankaların kredi kartlarıyla fatura ödeme işlemlerinin gerçekleştirilebildiği Ödeme Merkezi, Yapı Kredi tarafından hizmete sunuldu.

Türkiye'de sektöründe bir ilk olan bu hizmetle, Yapı Kredi müşterisi olsun ya da olmasın herkes faturalarını tüm Yapı Kredi ATM'lerinden veya "yapikredi.com.tr"den ödeyebilecek.

Fatura ödemeleri, tüm Yapı Kredi ATM'lerinde ve yapikredi.com.tr'de Ödeme Merkezi alanında yer alan anlaşmalı kurumlardan gerçekleştirilebiliyor. Ödeme yapılabilecek faturalar arasında doğalgaz, elektrik, su, kablolu TV, ADSL, sabit ve cep telefonu faturaları yer alıyor. -AA

Yapıkredi İle Online Fatura Nasıl Ödenir?

Fatura Ödeme

Fatura ödeme ile elektrik, su,doğalgaz, cep telefonu, telekom ve diğer faturalarınızı şehir ve kurum şeçimi yaparak anında ödeyebilirsiniz. Fatura ödeme işleminizi gerek Yapı Kredi gerekse yurtiçi diğer bankaların kredi kartlarından gerçekleştirebilirsiniz.

Hızlı Kurum Arama : Hızlı kurum arama ile arama alanına fatura ödemesini yapacağınız kurumun adını yazarak kurum bilgisine ulaşabilir ve daha hızlı bir şekilde fatura ödeme işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Abone No/İşletme Kodu: Abone bilgileri bölümünün sağında yer alan soru işaretine tıklayarak abone numarası/işletme kodu giriş formatını kontrol edebilirsiniz.

Ödemeye yapmak istediğiniz faturaya ait otomatik ödeme talimatı bulunuyor ise mükerrer ödeme oluşmaması için son ödeme tarihinde otomatik ödemenin gerçekleşme durumunu ayrıca kontrol edebilirsiniz.

*Kredi Kartınız ile yaptığınız fatura ödemelerinizin iptali yapılmamaktadır.

*Ödeme işleminiz Ödeme Merkezi üzerinde gerçekleşmesine rağmen ilgili kurum hesabına yansımamış ise, ödeme yaptığınız kurum ile iletişime geçebilirsiniz.

*Başka banka kredi kartınız ile ilgili aldığınız hatalar konusunda, kartınızın ait olduğu banka ile iletişime geçebilirsiniz.

*Fatura ödeme işlemleri 3 Boyutlu Güvenlik Sistemi ile yapılmaktadır. Bankamıza ait kredi kartınız için 3 Boyutlu Güvenlik Sistemi kaydınız bulunmuyor ise www.worldcard.com.tr adresi üzerinden bilgilerinizi girerek kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz. Yurtiçi diğer bankalara ait kredi kartlarınızın 3DS üyeliği için ilgili bankalarla irtibata geçebilirsiniz.

*Yapı Kredi bankası kredi kartları ile 30 gün içerisinde en fazla 50 adet fatura için ödeme işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Başka banka kredi kartı ile tutarı en fazla 1.999,99TL olan faturalar ödenebilmektedir. Aynı başka banka kredi kartı ile bir takvim ayı içerisinde en fazla 20 adet fatura ödemesi gerçekleştirebilirsiniz.

*Fatura ödeme işlemlerinden ücret alınmaktadır.
İşleminiz için yansıyacak ücret miktarını Onay adımında görebilirsiniz.

Fatura ödemeleri 23:15- 01:00 arasında yapılamaz.

yapıkredi fatura ödeme.png




Ödeme Merkezi

FATURA ÖDEME İÇİN TIKLAYINIZ.
 
Üst