Barış Ama Latincesi Barış
Öğrenci
Yapay zekâ, bir bilgisayarın veya bilgisayar kontrolündeki bir robotun çeşitli faaliyetleri zeki canlılara benzer şekilde yerine getirme kabiliyeti. İngilizce artificial intelligence kavramının akronimi olan AI sözcüğü de bilişimde sıklıkla kullanılır.(Wikipedia)
Gündelik hayatta yapay zeka nerelerde : En basiti İphone Marka telefonunuzdaki Siri , Android Telefonlardaki Google Asistan , Discord Botları , Oyun Botları : Pes Ve Fifa'daki Botlar Ve Dahası yapay zekanın sınırı olmadığını düşünüyorum Dünya her geçen gün değişiyor ve gelişiyor asla Dünya'nın son noktasına gelebileceğimizi düşünmüyorum. O zaman soru geliyor
Robotların dünyayı ele geçirmesi mümkünmü
Bence : Evet mümkün çünkü yapay zekalar artık insan gibi düşünebiliyor ve dahada geliştirilicek
Gelin Tartışalım Hayattaki Herşey Tartışarak Çıkmıştır
Gündelik hayatta yapay zeka nerelerde : En basiti İphone Marka telefonunuzdaki Siri , Android Telefonlardaki Google Asistan , Discord Botları , Oyun Botları : Pes Ve Fifa'daki Botlar Ve Dahası yapay zekanın sınırı olmadığını düşünüyorum Dünya her geçen gün değişiyor ve gelişiyor asla Dünya'nın son noktasına gelebileceğimizi düşünmüyorum. O zaman soru geliyor
Robotların dünyayı ele geçirmesi mümkünmü
Bence : Evet mümkün çünkü yapay zekalar artık insan gibi düşünebiliyor ve dahada geliştirilicek
Gelin Tartışalım Hayattaki Herşey Tartışarak Çıkmıştır