- Reaksiyon puanı
- 414
Arkadaşlar bu fotoğrafta gördüğünüz matematik sorularının hiçbirini yapamıyorum. Bana yapabilir misiniz?
Arkadaş ilkokul öğrencisi galiba.Bunları nasıl yapamıyorsun?
1- 33Arkadaşlar bu fotoğrafta gördüğünüz matematik sorularının hiçbirini yapamıyorum. Bana yapabilir misiniz?
Ekli dosyayı görüntüle 146573
Lise 4 Yaş 18 İlkokul 2 den beridir matematiğim feci derecede kötü.Kardeşim eğer ilkokul değilsen bunları yapabilmen lazım kağıt kalemi geç okurken bile yaptım kaçıncı sınıfsın eğer ortaokul ve üstü ise geçmiş olsun.
WQEQEWQWSAQSWQEQWEQWELise 4 Yaş 18 İlkokul 2 den beridir matematiğim feci derecede kötü.
Lise 4 mü ? Kusura bakmada bu soruları bile yapamıyosan üniversiteyi falan unut derim 4 eksiği 14 olan sayı diyo x sayısından 4 çıkarmış 14 bulmuş eksinin tam tersi toplama olduğuna göre 18Lise 4 Yaş 18 İlkokul 2 den beridir matematiğim feci derecede kötü.
Büyüyünce bu yazdıklarına çok gülüceksinLise 4 Yaş 18 İlkokul 2 den beridir matematiğim feci derecede kötü.
Biraz düşünsen üstüne bence yaparsın çok zor sorular değil. Kafanda yada kağıtta kurmaya çalış soruyu. Soruyu anlaman çok önemli. Mesela 3 katı 99 olan sayı hemen aklına 3 . x = 99 gelmeli kaçla kaçı çarparsan 99 yapar ? bunu aklından hesaplıyabilirsin hemen 33 ü yapıştır. Test çözmeyi de ihmal etme yapamadığın konu üzerinden ilerle.Lise 4 Yaş 18 İlkokul 2 den beridir matematiğim feci derecede kötü.