Üstten görünümlü car-combat türüne bağlı bir oyun olacak.Yani bende yanlış anlamış olabilirim.Benim aklıma 2D yarış oyunu denince hani Flash Player oyunları varya Miniclip falan onlar geldi onlar üzerinden yorum yaptım.
Kendi kendime.construct kullanmayı nerden öğrendin
şey abi sen benim birtane konua yazı yazmışşın nasıl yardımcı olacaksın banaÜstten görünümlü car-combat türüne bağlı bir oyun olacak.
Kendi kendime.
Üstten görünümlü car-combat türüne bağlı bir oyun olacak.
Kendi kendime.
Yani Mobildeki Drive Ahead gibi olabilir ama online olacaksa.Bunu gibi mi olacak ?![]()
Rude Racers: 2D Combat Racing Free Download « IGGGAMES
Rude Racers: 2D Combat Racing Free Download PC Game Cracked in Direct Link and Torrent. Rude Racers: 2D Combat Racing – Rude Racers offers exciting bike ra..igg-games.cc
Tutadabilir tutmayadabilir.Sizce üstten görünen bir araba yarış oyunu yapsam, tutar mı?
Tutabilir neden tutmasın ki.Sizce üstten görünen bir araba yarış oyunu yapsam, tutar mı?
Evet ama daha fazla eklemeler olacak ama online zor, en azından yapmayı denerim.Bunu gibi mi olacak ?![]()
Rude Racers: 2D Combat Racing Free Download « IGGGAMES
Rude Racers: 2D Combat Racing Free Download PC Game Cracked in Direct Link and Torrent. Rude Racers: 2D Combat Racing – Rude Racers offers exciting bike ra..igg-games.cc
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani Mobildeki Drive Ahead gibi olabilir ama online olacaksa.
Tutacağına inanıyorum.Tutabilir neden tutmasın ki.![]()
Tutadabilir tutmayadabilir.
Verilen eşyalar rastgele olmasın blur gibi yerden toplayalım ve online olsun bence güzel olurVereyim, oyun üstten görünecek. Oyunda 12 pist olacak ve bu pistler değişik olacak. Arabalar yarışırken nesne alacak ve birbirlerine sistem tarafından rastgele seçilecek olan nesneleri fırlatacaktır.
Rastgele olacak, her nesnenin artı ve eski yanları olacak. Online için söz veremem.Verilen eşyalar rastgele olmasın blur gibi yerden toplayalım ve online olsun bence güzel olur