ugurhanuslu
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 43
merhaba dostlarım :turned: (biraz yalakalık yapiyimde  ) şahsım web tasarım hakkında hiçbirşey bilmiyor... ama kişisel bir site yapmakta kararlıyım. bu konuda bana -ücretsiz- yardım edebilecek dostlarım olduğunu biliyorum... yardım edecek dostlarım bana ulaşsın lütfen. isterlerse altta isimlerini verebilirler yapılacak sitede. veyahut istedikleri yapabileceğim elimden geleni yapabilirim
 ) şahsım web tasarım hakkında hiçbirşey bilmiyor... ama kişisel bir site yapmakta kararlıyım. bu konuda bana -ücretsiz- yardım edebilecek dostlarım olduğunu biliyorum... yardım edecek dostlarım bana ulaşsın lütfen. isterlerse altta isimlerini verebilirler yapılacak sitede. veyahut istedikleri yapabileceğim elimden geleni yapabilirim  dediğim gibi basit kişisel bir site olucak. videolarımı resimlerimi paylaşabileceğim. evet gönüllü dostlarımı bekliyorum. bide com.tr uzantılı ad-soyad domain almak için hangi belgeler gerekli?
 dediğim gibi basit kişisel bir site olucak. videolarımı resimlerimi paylaşabileceğim. evet gönüllü dostlarımı bekliyorum. bide com.tr uzantılı ad-soyad domain almak için hangi belgeler gerekli?

) şahsım web tasarım hakkında hiçbirşey bilmiyor... ama kişisel bir site yapmakta kararlıyım. bu konuda bana -ücretsiz- yardım edebilecek dostlarım olduğunu biliyorum... yardım edecek dostlarım bana ulaşsın lütfen. isterlerse altta isimlerini verebilirler yapılacak sitede. veyahut istedikleri yapabileceğim elimden geleni yapabilirim
 ) şahsım web tasarım hakkında hiçbirşey bilmiyor... ama kişisel bir site yapmakta kararlıyım. bu konuda bana -ücretsiz- yardım edebilecek dostlarım olduğunu biliyorum... yardım edecek dostlarım bana ulaşsın lütfen. isterlerse altta isimlerini verebilirler yapılacak sitede. veyahut istedikleri yapabileceğim elimden geleni yapabilirim  dediğim gibi basit kişisel bir site olucak. videolarımı resimlerimi paylaşabileceğim. evet gönüllü dostlarımı bekliyorum. bide com.tr uzantılı ad-soyad domain almak için hangi belgeler gerekli?
 dediğim gibi basit kişisel bir site olucak. videolarımı resimlerimi paylaşabileceğim. evet gönüllü dostlarımı bekliyorum. bide com.tr uzantılı ad-soyad domain almak için hangi belgeler gerekli? 

gerçekten yardım edecek arkadaş muko dan başka göremedim
 gerçekten yardım edecek arkadaş muko dan başka göremedim  ben dün domain alamadım ama o kadarıda sorun değil. alırım domain. host zaten muko dan
 ben dün domain alamadım ama o kadarıda sorun değil. alırım domain. host zaten muko dan