- Reaksiyon puanı
- 16,127
O hddyi başka pcye takıp recuvayı windowsta çalıştır windowsda görür belki.
Öncelikle geçmiş olsun diyorum ve Windows 7 formatında başarılar diliyorum. Win 7 yerine de Windows 8.1 kurabilirsiniz. Sistem orta düzey iş yapabiliyor ise Win 8.1 daha iyi olacaktır.Bu arada bavam windows 7 ye temiz formst at dedi.Bilmiyordu ama temiz at herseyi sil dedi.Sasirdim
Yapmıyor maalesefÖncelikle geçmiş olsun diyorum ve Windows 7 formatında başarılar diliyorum. Win 7 yerine de Windows 8.1 kurabilirsiniz. Sistem orta düzey iş yapabiliyor ise Win 8.1 daha iyi olacaktır.
abi ismin müthiş yaaaKuracağın yerin boyutunu mib cinsinden not alsaydın yada diskteki boşluğu kurulum yap seçeneğini seçseyfin bunlar yaşanmazdı.
Keşke kurulumdan önce buraya konu açsaydın.
Hiç mütevazi olamayacağım gerçekten müthişabi ismin müthiş yaaa
Geçmiş olsun kardeşim. Yapacak birşey yok, üzülmene gerek yok, ders olsun.Yaw anlamadınız hala,Kendi hatam olsa Windows amı Linux amı gitmek istiyorsunuz diye sorardı...
olayı çok yanlış anlıyorsun adama olayı anlatmak yerine utanç verici bir şekilde adamla dalga geçiyorsun. yahu kardeşim adama anlatsana nerede hata yaptığını yok sana gıcığı var yok sana böyle yapmış sil onu adama anlatmak yerine neden dalga geçiyorsunuz anlamıyorum siziLinux yok şuan android 5.1 ar bende chrome ve spotify açınca yamuluyor tablet!