Mestra
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 250
Arkadaşlar az önce usb girişine kulaklık jack i taktım pc kapandı ama geri açıldı şu an sorunsuz kullanılıyo hiçbir sorun yok problem yaratırmı.
Pardon ama onu nasl becerdiniz.Arkadaşlar az önce usb girişine kulaklık jack i taktım pc kapandı ama geri açıldı şu an sorunsuz kullanılıyo hiçbir sorun yok problem yaratırmı.
Yaratır Tabiki de Anakart Zarar Görmüş ki KapanmışArkadaşlar az önce usb girişine kulaklık jack i taktım pc kapandı ama geri açıldı şu an sorunsuz kullanılıyo hiçbir sorun yok problem yaratırmı.
Yanlışlıkla dalgınlıkla oldu kulaklıktan ses geldi çat diye pc kapandı ama şu an sıkıntısız çalışıyor bilgisayar yanma gibi bi durum söz konusumu.Pardon ama onu nasl becerdiniz.
Kulaklığa yanlış akım gittiği için öyle sesler çıkarmış olabilir veya bozulmuş olabilir ancak bilgisayarda bir sorun olacağını düşünmüyorum.Yanlışlıkla dalgınlıkla oldu kulaklıktan ses geldi çat diye pc kapandı ama şu an sıkıntısız çalışıyor bilgisayar yanma gibi bi durum söz konusumu.
Rica ederiz, iyi forumlar. İşin düşüncü de tek başvuracağın yer burası olsunArkadaşlar bu arada takmış olduğum usb giriş yeri hasarlıydı kullanmıyodum orayı kırık yerdi ama kontrol edeceğim teşekürler.