Yanlışlıkla Usb Girişine Kulaklık Jacki Taktım Pc Kapandı.

Mestra

Asistan
Reaksiyon puanı
250
Arkadaşlar az önce usb girişine kulaklık jack i taktım pc kapandı ama geri açıldı şu an sorunsuz kullanılıyo hiçbir sorun yok problem yaratırmı.

BatuhanDN

Profesör
Reaksiyon puanı
1,477
Arkadaşlar az önce usb girişine kulaklık jack i taktım pc kapandı ama geri açıldı şu an sorunsuz kullanılıyo hiçbir sorun yok problem yaratırmı.
Yaratır Tabiki de Anakart Zarar Görmüş ki Kapanmış

Mestra

Asistan
Reaksiyon puanı
250
Pardon ama onu nasl becerdiniz.
Yanlışlıkla dalgınlıkla oldu kulaklıktan ses geldi çat diye pc kapandı ama şu an sıkıntısız çalışıyor bilgisayar yanma gibi bi durum söz konusumu.

Wab Sharan

Doçent
Reaksiyon puanı
422
Yanlışlıkla dalgınlıkla oldu kulaklıktan ses geldi çat diye pc kapandı ama şu an sıkıntısız çalışıyor bilgisayar yanma gibi bi durum söz konusumu.
Kulaklığa yanlış akım gittiği için öyle sesler çıkarmış olabilir veya bozulmuş olabilir ancak bilgisayarda bir sorun olacağını düşünmüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Edit: Şimdi aklıma geldi muhtemelen anakart kısa devre yaptığı için kapandı ama şu an sorun yoksa birşey olacağanı sanmıyorum.

Xinzu

Doçent
Reaksiyon puanı
895
Anakart ani voltaj değerlerine ulaştığı için kendini kapatmış olabilir, ama siz ne olur olmaz usb soketlerine bir göz atın.

Mestra

Asistan
Reaksiyon puanı
250
Arkadaşlar bu arada takmış olduğum usb giriş yeri hasarlıydı kullanmıyodum orayı kırık yerdi ama kontrol edeceğim teşekürler.