Yanlış Yazıcıya Torpil Çıktısı Gönderen MV

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BHA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BHA

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,136
Cemal Çetin isimli MHP'li milletvekili'nin adalet bakanı Abdulhamit Gül yerine başka milletvekilinin yazıcısına gönderdiği torpil çıktısıdır. Yazıda bir yakınının hakim/savcı sınavına gireceğini bildirmiş ve ona yardım edilmesini istemiştir.

ywXmeA.jpg

H1ÇK1R1K

Doçent
Reaksiyon puanı
386
Cemal Çetin isimli MHP'li milletvekili'nin adalet bakanı Abdulhamit Gül yerine başka milletvekilinin yazıcısına gönderdiği torpil çıktısıdır. Yazıda bir yakınının hakim/savcı sınavına gireceğini bildirmiş ve ona yardım edilmesini istemiştir.

ywXmeA.jpg

Torpil gibi patlamış. :)

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Aklı başında orta seviye zekaya sahip bir insanın bile böyle mektup ile torpil isteyebileceği pek inandırıcı gelmedi bana açıkçası. ( Alanen deli olur adam 10-20-50 sene sonra bile meydana çıkarsa geriye dönük mahkeme kararı ile tüm maaşını faizi ile geri alabilir. Torpil ile yerleşmiş diyerek. )

Haber sitesinin adı ve iddiayı atan kişinin HDP'li olmasıda bana haberin doğru olmadığı yönünde bir kanı oluşturuyor.

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,910
Acaba bizde ülkücü (kısaca yandaş) olsak bizlere de torpil geçerler mi (ya da vazgeçtim, kendime küfretmek istemem)?
Birde bunlar halen daha bu iktidar baştayken ortaya çıkanlar, bir iktidara başkası geçsin o zaman görecek halk bunları, buna torpil demeyecekler bile emin olun (ve yine eminimki burada inatla ve ne türlü kanıt sunarsanız sunun savunmaya devam edenler başka iktidar geldiğinde ölümüne o iktidarı savunup geçmiş iktidarlara ve muhalefetlere en ağır hakaret edenler olacak, sanki kimse AKP'ye oy vermemiş gibi olacak emin olun hatta kendinizden şüphe edeceksiniz ''Acaba ben mi oy vermiştim'' diye).

Fakehero

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,741
Torpil bir kere böyle bildirilmiyor. Bu kadar aptal değiller torpil işlerinde.

KamtariR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,896
Adam antetli kağıda çıktı alıp torpil mi talep etmiş ?

Ne güzel insanımız var, önüne ne koysan yiyor.

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
Devlet makamlarında giden / gelen evrak olur. Gün, tarih, o günkü gönderilen evrağın kaç adet olduğu gibi bazı bilgiler içerir. Söz konusu evrakta bu tarz birşey yok. Olsa idi, alın bunu götürün açın dava derdim ama yok.

Haa birde her millet vekilinin bilgisayarı adalet bakanının yazıcısına mı bağlıymış ? Gençler güldürmeyin. Bir çoğu word kullanamazken, hangi çeşit ağ kullandığını bilmediğiniz yapılarda, mail varken fax varken internet kafe usulü çıktı mı yollayacaklar birbirlerine?

Tavsiye mektubu diye bir olay var. Tüm Dünyada var hatta bu. Lakin onun bunla alakası yok.

Öte yandan da hiçbir torpil yazısı, bu şekilde ayarlanmaz. Yani bunu 20 yaşında çocuk bile düşününce anlar. Anlamalı veya. Karşıt görüş diye her atılan çamuru, çığa dönüştürecekseniz yandık.

Son tahlilde bu devlette başta kim varsa balı tuttuğu parmağını yalamıştır.

Bir gün olup da görebilecek miyiz acaba boş siyaset yapılmayan bir gün.

Son düzenleme: