Yandex Vs Google

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bir çok arkadaş dalgasını geçmiş ama google nin bir numara olması benim çok hoşuma gitmiyor.Rekabet her zaman iyi insallah yandex hızlı bir atak yapar ve google ile rekabet edecek güce sahip olur

blacking

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben anasayfamı yandex yaptım ama kullanmıyorum.Çünkü anlık arama motoru olmadığı için.Benim ümidim 2 yıl sonra googleyi geçmesi.

alonespy

Asistan
Reaksiyon puanı
3
milli bayramlarımızı görmeyen...peygamberimize hakaret içeren görüntüleri kaldırmayan...bir googlee kullanacağıma yandex kullanırım daha iyi....

ve bir ay önce olsa daha gelişmesi lazım derdim ama şuan istediğim her şeyi arama yapınca rahat bir şekilde bulabiliyorum....

_Hayali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yandex kısa sürede Türk kullanıcılarının kanına girmeye çalışıyor. Kısmen sempati toplamayı da başardı. Fakat halen bi' yabancılık çekme söz konusu. Arama motoru olarak Yandex'i kullanan pek insan yoktur. Seo konusunda da, Yandex'in getirdiği pek ziyaretçi olmuyor.
Google, Türkiye'ye pek bi' destek sağlamıyor; Yandex ise bu konuda elinden geleni yapıyor. Fakat söylediğim gibi, insanların ona olan yabancılığını ortadan kaldırması gerek. Kullanıcılar Google değil, Yandex kullanırken kendini evinde hissettiği hisse sahip olmalı. Bunun için arama konusunda da arşivini genişletip; Google'ın siteleri listelerken kullandığı, seonun neredeyse temelini oluşturan başarılı formüle yakın formüller keşfetmeli.

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
Başkasına akıl veriyorsunuz ama kurduğunuz cümle baştan aşağıya yazım ve anlam hatalarıyla dolu..

Biz yoktur demiyoruz ki sadece harfleri yanlış kullanma diyoruz. Herkesin yazısında hata olabilir önemli Türkçe'yi bilinçli bir şekilde bozmadan kullanmaktır.

__L__

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Biz yoktur demiyoruz ki sadece harfleri yanlış kullanma diyoruz. Herkesin yazısında hata olabilir önemli* Türkçe'yi bilinçli bir şekilde** bozmadan kullanmaktır.

Kesinlikle katılıyorum, zaten bu yüzden öyle bir yorumda bulunmuştum. Saygılarımı sunuyorum

* önemli olan
** bilinçli bir şekilde, bozmadan

cuhadar

Doçent
Reaksiyon puanı
13
yandex webmaster kullanıyorum ve gayet başarılı. Siteniz varsa kullanabilirsiniz.

Ayrıca disk mail gibi servislerde fena değil. Bir de metrica

erkanulu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ahhh ahh neredesin altavista, ikisaide eline su dökemez

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Yandex daha bebek :D ama kıyaslamıyalım erken daha

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Dil bilgisi polisi arkadaslar Turk Dil Kurumu'nun forumlarinda takilirsalar, bu forum da teknolojiye konsantre olup amacindan sapmaz.

Dazu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beklentileri karşılaması çok önemli.Hiç birşeyden mucize beklememek gerekir.Bende ikiside güzel :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yandex bebek :cursing:,Yandex bebek :cursing: ne bebeği Yandex Google'den 1 yıl önce kurulmuş bir firmadır
Yandex: 1997
Google: 1998
Sadece Türkiye'de adını yeni duyurmaya başlamış bir firmadır o kadar

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
diğer servisleri iyidir belki ama arama motorunda google a rakip olamaz mesela android telefon tavsiye shiftdelete yazıyorsun bırak konuyu siteyi bile bulamıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bence Yandex eğer gelişmeye devam ederse bir gün google ı geçer ama google'ın bir büyük avantajı var oda Google Play 'dir eğer yande google gibi play vb... gibi şeyler yapmasza android ve telefon kullanıcıları yandexi pek kullanmazlar

SonKraL

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Yandex'in Google yetişebilmesi için epey yol tepmesi lazım yoksa çok zor..arama motorlarında yapılan araştırmalara ve zararlı tespitlere göre en güvenlisi google olurken en savunmasız ve güvensizi yandex olmuş..yandex güzel ve hızlı olabilir fakat tarayıcısı kullanışlı fakat facebook ve youtube gibi sayfalara girerken kısa süreli donduruyor bilgisayarı bu sorunun neden kaynaklandığı bellide değil..o yüzden her daim google derim..

Bowen32

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Googleye alıştığım için daha güzel geliyor ama yandex daha başarılı gibi