Yandex Browser 2013 Yeni Reklamı (Özkan Uğur)

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
İlgi çekici bi reklam olmuş

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Yandexin Türkiye pazarını çok istediği belli ama ben bu reklamlarından tiksinmeye başladım takımların tarayıcılarını yapmışlar bide indirme sayfasında indirilme rakamlarını yarıştırıp skorbord yapmışlar şimdide GORA çakması bi reklam... Türk halkını bu kadar salakmı sanıyolar...Büyük firma olmak istiyolarsa böyle küçük işlerle uğraşmayacaklar benim kullanacağım varsa bile artık yandex browser kullanmam arkadaş. Hele bide en hızlı turbo browsermiş sen önce kendi tarayıcını yap en büyük rakibinin tarayıcısını(chromium) kullanarak çakma tarayıcı yapmışsın bide en hızlı diye artislik yapmaya gerek yok. Yandex reklamı gördüğümde gülüyordum artık sinirlendirmeye başladım...

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Arkadaşlar videomu takılıyordu bilerek reklama uygun olsun diye yoksa benim browser mi takılıyordu :D :D

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
o internette takılma tıkanma ttnetten olmasın :D yanıltıcı bir reklam olmuş :P

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
En kötü tarayıcı bile ttnetten daha hızlı bu ülkede ondan internete hangi tarayıcı ile girdiğinin pek bir önemi yok :D

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Yandexin Türkiye pazarını çok istediği belli ama ben bu reklamlarından tiksinmeye başladım takımların tarayıcılarını yapmışlar bide indirme sayfasında indirilme rakamlarını yarıştırıp skorbord yapmışlar şimdide GORA çakması bi reklam... Türk halkını bu kadar salakmı sanıyolar...Büyük firma olmak istiyolarsa böyle küçük işlerle uğraşmayacaklar benim kullanacağım varsa bile artık yandex browser kullanmam arkadaş. Hele bide en hızlı turbo browsermiş sen önce kendi tarayıcını yap en büyük rakibinin tarayıcısını(chromium) kullanarak çakma tarayıcı yapmışsın bide en hızlı diye artislik yapmaya gerek yok. Yandex reklamı gördüğümde gülüyordum artık sinirlendirmeye başladım...
Evet altyapısı chromıum , iddia ediyorum yandex : mozilladan, operadan daha yavaş. Zaten turbo moduda Operadan alındı. Bakkalcı bile tarayıcı yapar hazır şeyleri böyle toplayarak :D

NESDelisi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,316
Zamanında olacak şeyler.İzleyelim bakalım şimdiden.

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
bazı reklamlar var bekliyorum ve sonunda yannndexx le yandex le diyor deli oluyorum en hızlı diye milleti kekliyorlar

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
[video=youtube;V4cuqD402hY]http://www.youtube.com/watch?v=V4cuqD402hY[/video]

cuhadar

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Ben google chrome kullanıyorum şu anda en hızlısı. Aynı şekilde yandexi açınca gerçekten daha yavaş olduğu belli.