Yandex.Browser 1.5

Reaksiyon puanı
4
win-feature-turbo-comtr-tur.png

Sade ve hızlı
Yandex.Browser - İnternet kullanmayı yepyeni bir deneyime dönüştüren tarayıcı. Hızlı sayfa yükleme, sık kullanılan siteler ve sayfa görüntülemek için bolca alan. Turbo modu sayesinde sayfaları daha hızlı yükler.

win-feature-tablo2-comtr-tur.png

Görsel Favoriler
Tüm favori siteleriniz elinizin altında, onlara tek tıkla ulaşabilirsiniz. Görsel widgetler en güncel bilgileri gösterir: Hava durumu, trafik, sosyal paylaşım sitelerinden bildirimler.
Yeni! Artık favori bağlantılarınızın sayısını arttırabilirsiniz.

win-feature-smartsearch2-comtr-tur.png

Akıllı satır
Sitelerin adreslerini ve sorgularınızı doğrudan Akıllı adres satırına girin. İpuçlarının yardımıyla daha doğru ve hızlı sorgu yapabilirsiniz.
Yeni! Adres yerine sitenin adını girin.

win-feature-quicklinks-comtr-tur.png

Kısa bağlantılar
Yandex.Browser, bir web sitesinde önemli olan bölümleri tanır ve bunlara hızlı erişim için bağlantılar sağlar. Örneğin, bir alışveriş sitesindeki sepetim ve teslimat bilgisi sayfaları gibi.

win-feature-safe-comtr-tur.png

Virüslere karşı koruma
Yandex'in güvenlik sistemi web sitelerini denetler, ayrıca indirilen dosyalar, Karspersky antivirüs kontrolünden geçer.

win-feature-translate-comtr-tur.png

Web sitesi çevirisi
Yandex.Browser web sitelerinin çevirisini kolayca yapar. Aralarında İngilizce ve Almanca'nın da bulunduğu çeşitli dillerden çeviri yapılabilmektedir.

win-feature-easymove-tr.png

Ayarların kolayca taşınması
Yandex.Browser, favorilerinizi, görüntülenen sayfaların geçmişini ve diğer ayarlarınızı eski tarayıcınızdan aktarır.

Windows için indirin. | Mac OS X için indirin.

Programı indirerek, Lisans Sözleşmesi'nin koşullarını kabul etmiş sayılırsınız.

Daha fazlası için: Yeni Yandex.Browser'ı indir

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
firefox tabanlı olmayınca kullanmayacağım bu yandex browserı :hammer:

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Önceki sürümüne göre ne yenilik geldiğini yazmışlar mı?

Reaksiyon puanı
4
İçeriği de inceledim, kendi sitesine girip oraya da baktım. Yazdığı özellikler önceki sürümlerde de vardı.
Yeni! Artık favori bağlantılarınızın sayısını arttırabilirsiniz.
Yeni! Adres yerine sitenin adını girin.
Kısa bağlantılar
Yandex.Browser, bir web sitesinde önemli olan bölümleri tanır ve bunlara hızlı erişim için bağlantılar sağlar. Örneğin, bir alışveriş sitesindeki sepetim ve teslimat bilgisi sayfaları gibi.

halil48

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynen güncellemiyor.Son sürümünü kullanıyorsunuz diyor.

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Şu an için otomatik güncellemiyor ama 1.5 sürümünü indirince ayarlarınız hiç değişmeden üzerine güncelleme yapıyor. :)

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
önceki sürümünü indirmiştim, Fos çıkmıştı . Operadada aynı Turbo mode vardı fiyaskoydu, Yandexde Operanın yolundan gidiyor :D

Bende turbo modu görünmüyor bu turbo modu hızlı anlamında mı kullanılmış yoksa gerçekten öyle bi mod varsa ben neden göremıyorum 1.5 güncel oldugu halde

Reaksiyon puanı
4
önceki sürümünü indirmiştim, Fos çıkmıştı . Operadada aynı Turbo mode vardı fiyaskoydu, Yandexde Operanın yolundan gidiyor :D

Bende turbo modu görünmüyor bu turbo modu hızlı anlamında mı kullanılmış yoksa gerçekten öyle bi mod varsa ben neden göremıyorum 1.5 güncel oldugu halde
Yandex.Browser'ı Kişiselleştir -> Ayarlar -> Gelişmiş ayarları göster -> Turbo

Bu adımları takip ederek istediğin şekilde Turbo teknolojisini kullanabilirsin. Turbo özelliği sayfadaki dosyaları sıkıştırarak minimum dosya erişimi sağlar, bu sayede web sayfası daha hızlı açılır. Daha fazla bilgi için Opera Turbo teknolojisini araştırabilirsiniz.