Yan yana yapılandırma hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan k3kin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

k3kin

Asistan
Reaksiyon puanı
3
7255.png

bu hatayı alıyorum araştırdım biraz vcredist ile düzeldiği söyleniyor ama düzeltemedim.

win 7 x64
net framework 4
microsoft visual c++ 2008 ve 2010 x64 var sistemimde

herhangi bi setupda bu sorunu vermiyor sadece google chrome un 12.xxx sürümünün setup ında bu hatayı alıyorum. önceden hiç bi sorun olmadan indirip yükleyebiliyordum ve hata vermiyordu. durup dururken böyle bir hata oluştu. çözemediğim içinde kafayı sıyırmak üzereyim :S lütfen bir bilen yardımcı olabilirmi? :crying:

---------- Post added at 18:25 ---------- Previous post was at 17:46 ----------

resmen çözümü bilen yok şaştım kaldım yaw :S

Edirneli

Profesör
Reaksiyon puanı
15
C++ library kurabilirsin dostum sorununu halleder bendede olmuştu

k3kin

Asistan
Reaksiyon puanı
3
o dediğin microsoft visual c++ mı? yoksa farklı bişise neyi kastettiğini anlamadım link verebilecekmisin acep :S

k3kin

Asistan
Reaksiyon puanı
3
?? bi çare bilen yohmuuu :cursing:

k3kin

Asistan
Reaksiyon puanı
3
bi çare bulunana kadar +++++++++

k3kin

Asistan
Reaksiyon puanı
3
çözülene kadar +++++++++++++++++

xismailaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Kütüphaneler ile ilgili bir sorun bu. API'leri tamamen kaldır ve yeniden yükle bence. Oyunlarda da oluyordu. Hani direkt şudur sorun diyebileceğin birşey değil. Günlükten bak bu yan yana yapılandırmanın ilişkili olduğu dosyalara. Onları revize et.

Mesela bazı ripli oyunlarda ya da kurmadan çalıştırmak istediğiniz oyunlarda karşınıza çıkabilir. İlk bakacağınız yer OpenAl (Open Audio Library - Açık Kaynak Ses Kütüphanesi) olmalıdır. Sonra diğer API'lere sırasıyla bakılabilir, DirectX, Phsyx, GamesForLive, Steam vs.

k3kin

Asistan
Reaksiyon puanı
3
kardeş öncelikle kütüphane ne? API dediğin nedir? günlükten bak dediğin nedir? günlük ne? openAl ve diğer API lere nereden bakılır. bunlar konusundada yardımcı olursan sanırım çözebilirim :S

k3kin

Asistan
Reaksiyon puanı
3
an itibariyle kendi kendime çözmüş bulunmaktayım sorunu.

şöyleki;

C, D ve E sürücülerim bulunmakta idi. C de win 7 x64 kurulu şekilde. D ve E yedek sürücülerim olarak bulunmaktaydı. gizli dosyaları göster dediğimde. D sürücümde "boot" dosyası adında içinde bi sürü dandirik dosyanın olduğu ve en alttada "memtest.exe" adında bi uygulama olan bi dosya keşfettim. ne yaparsam yapıyım bi türlü silinemeyen bu dosyadan işkillendim araştırdım hakkında mantıklı bişide bulamadım. sonunda yedekleri E ye çekip D sürücüsünü biçimlendirdim. sonuç başarılı idi. hayıllısı dielim.

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
an itibariyle kendi kendime çözmüş bulunmaktayım sorunu.

şöyleki;

C, D ve E sürücülerim bulunmakta idi. C de win 7 x64 kurulu şekilde. D ve E yedek sürücülerim olarak bulunmaktaydı. gizli dosyaları göster dediğimde. D sürücümde "boot" dosyası adında içinde bi sürü dandirik dosyanın olduğu ve en alttada "memtest.exe" adında bi uygulama olan bi dosya keşfettim. ne yaparsam yapıyım bi türlü silinemeyen bu dosyadan işkillendim araştırdım hakkında mantıklı bişide bulamadım. sonunda yedekleri E ye çekip D sürücüsünü biçimlendirdim. sonuç başarılı idi. hayıllısı dielim.

O boot klasörü windows 7 sistem açılış dosyalarının olduğu klasör onu silemezsin unlocker programı ile silinir ama silersen windows açılmaz memtest.exe adlı dosya ise windows bellek (RAM) denetleme test programıdır normal yollardan bu memtest.exe programını silemezsin ancak unlocker gibi üçüncü parti programlar yardımıyla silebilirsin.