Yan tarafta siyah bar oluşması

aydineyup

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhabalar ne kadar belli oluyor bilmiyorum ama monitörümün sağ tarafında siyah bir bar var. Bu konuyu baya bir araştırdım ama bir çözüm yolu bulamadım. Bir oyuna girdim ve çıktıktan sonra ekran böyle oldu. Format bile attım ama bir türlü düzelmedi. Sürücülerim de güncel. Yardım edebilecek olan var mı acaba ?

Ananim

Profesör
Reaksiyon puanı
2,398
Bi resim atabilirmisiniz ne kadar büyük ve tam olarak nerede

aydineyup

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Yüklemeye çalışıyorum ama hata veriyor bu dosya fazla büyük diye

enesyuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Yüklemeye çalışıyorum ama hata veriyor bu dosya fazla büyük diye
Telefonunuzdan çözünürlüğü düşürün veyahut fotoğrafı başka bir siteye upload edin buraya link bırakın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Monitörlerin menülerinde Dikey ve Yatay ekseni ayarlayabileceğimiz yerler mevcut. Yazılımsal olarak çözemezsen monitörün tuşlarına basarak menüsüne gir yatay eksenini ayarla(Örnek: 50 ise 60 veya 40 değerlerine getirmeyi dene)

KovboyBey

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,001
Telefonunuzdan çözünürlüğü düşürün veyahut fotoğrafı başka bir siteye upload edin buraya link bırakın.

Monitörlerin menülerinde Dikey ve Yatay ekseni ayarlayabileceğimiz yerler mevcut. Yazılımsal olarak çözemezsen monitörün tuşlarına basarak menüsüne gir yatay eksenini ayarla(Örnek: 50 ise 60 veya 40 değerlerine getirmeyi dene)
tuplu monıtorumde mevcut çok işe yarıyor.

@aydineyup, Siyah bar dedin sağ tarafmı?

Monitörlerin menülerinde Dikey ve Yatay ekseni ayarlayabileceğimiz yerler mevcut. Yazılımsal olarak çözemezsen monitörün tuşlarına basarak menüsüne gir yatay eksenini ayarla(Örnek: 50 ise 60 veya 40 değerlerine getirmeyi dene) bu varsa olucaktır bendede vardı