Yan Hesaptan Dolayı Ban

KorkusuZ.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Oyundaki Adım : KorkusuZ

KorkusuZ adlı hesabım admine küfürden 3 gün ban yemişti ve KorkusuZ. adlı hesabı açtım sadece asıl hesabımın banı açılana kadar bu hesapla oynayacaktım.

AlpayCY adlı admin ise hiç yasak olduğunu söylemeden kick atmadan uyarmadan süresiz ban attı oysaki ben sadece banı açılana kadar o hesapla oynayacaktım serveri sevdiğim için girmek istedim bir hatamı ettim.

Açtığım yan hesaba süresiz ban atmasına yine birşey demiyorum neden asıl hesabıma süresiz ban attı onu anlayamadım bence haksız yere atıldı.

Bilginize Sunarım Arena HP.

Son düzenleme:

FlexsNutella

Doçent
Reaksiyon puanı
424
Küfür et banlan yan hesapla devam et ohhhh mis öyle bir dava yok!!!

Hangi oyun bu

KorkusuZ.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
GTA San Andreas Multiplayer

Sen olayı yanlış anlamışsın
Bilmeden konuşma birde

Arena Hp

FlexsNutella

Doçent
Reaksiyon puanı
424
Küfür edip banlanmışsın ve yeni hesap açmışsın anlanmicak şey mi bu yaptığın yanlış ve haketmişsin!!!

KorkusuZ.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Chatta yazdım admin üstüne alındı ve bana attı ve ben yan hesap açtım uyarmadan etmeden süresiz ban atıldı üstüne biraz anla öyle yorum yap aslan parçası

KorkusuZ.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
14 yaşında değilim yaşım 16 ve konuyu açmak istemedim şikayet felanda benim işim değil laflarına dikkat et bide yargılamadan önce bi konuyu tam öğren

Ben senin sandığın kişilerden değilim dostum müsat olursan discord gel bi konuşalım

Son düzenleme:

Mniggaa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bak Şimdi Sen Gitmişsin Ve Admin'e Küfür Etmişsin
Adminde Haklı Yer'e Ban Atmış Bunda Sinirlenecek
Durum Yok!

Jon Snow

Winter is Coming
Reaksiyon puanı
513
Bak halada ne diyor ya sabah sabah kardeşim güzel kardeşim nerede yazıyor üstüne alındı diye bana göster NEREDE???

Bide sandığım gibi biri değilmiş ulan sen kimsin ne yapabilirsin koçum çekmek kolayda sokması zor ama bizde o dert yok işte anladın mı aslan kendini yanlış kişiye gösteriyorsun ayık ol almayım aklını!!!
Reis sakin :D

FlexsNutella

Doçent
Reaksiyon puanı
424
Bunlar bitmiyor ki arkadaş ilk geldiğimde de vardı böyle biri gelincikler hakkında konu açtım hiç okumadan sen nasıl onları alırsın doğasından uzaklaştırırsın onları kafese atamazsın yasaklar atıyor da atıyor hiç okumamış yazdıklarımı okumuşsa da anlamadan atarlanıyorlar çok sinir oluyorum oda bu hesap anlamadan yorum yapma diyor ulan nerede yazıyor üstüne alındı diye gizli mi spoiler falan mı var ben göremiyorum???

Bide çaysız rondo yiyorum boğazımdan geçmiyor ona da sinir oldum bak :D

Son düzenleme: