Yan binadan internet almak?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan musto0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

musto0

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Herkese iyi forumlar yazlığa geldiğim için İnternet bağlatmak istiyorum tahattsüz paketlerden netspeedle anlaştım teknik ekip geldiğinde evde iç tesisat olmadığı için kurul yapamadı yan binamdaki konşulardan internet nasıl temin edebilirim kablo çekerek mi veya elimde xiaomi wifi plus 2 var ayrıca superonlineın verdiği huawei hg255s var bu iş görür mü yardımları
nı bekliyorum

defacerGLD

Profesör
Reaksiyon puanı
3,022
Herkese iyi forumlar yazlığa geldiğim için İnternet bağlatmak istiyorum tahattsüz paketlerden netspeedle anlaştım teknik ekip geldiğinde evde iç tesisat olmadığı için kurul yapamadı yan binamdaki konşulardan internet nasıl temin edebilirim kablo çekerek mi veya elimde xiaomi wifi plus 2 var ayrıca superonlineın verdiği huawei hg255s var bu iş görür mü yardımları
nı bekliyorum
kabloyla olur

The Commander

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Yan evdeki internet normalde telefondan, bilgisayardan baktığın zaman Wifi çekiyor görünüyor mu?
Bu yol yasal değil bu arada, bunu belirtmek gerek.

defacerGLD

Profesör
Reaksiyon puanı
3,022
ve buradan sifreye bakmayı unutma :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yan evdeki internet normalde telefondan, bilgisayardan baktığın zaman Wifi çekiyor görünüyor mu?
Bu yol yasal değil bu arada, bunu belirtmek gerek.
kendi wifisi kendi ödüyor yani sadece onda duruyor heralde
bence yasal dır

The Commander

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Telefondan görüyor tek diş olarak
Buna benzer bir ürün temin edip interneti evinizde kullanma imkanınız var. Biraz uzak olduğu için belki hız kaybı olabilir ona emin değilim ancak kablo çekmek vs kadar uğraştırmaz.