Sedefizgi
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,778
Bina: Beni yıkmayın.Bina: Düzeldim.
Bu da olur mu ama ya ?Allahın işi derler ve daha fazlasını düşünmezlerTürkiye burası her şey olabilir
![]()
Haberde ayrıntı yok utanmasam gülecem yani sinirler zaten harap ?Havada kalan kısma ağırlık gelmiş düzelmiş sanırım. Habere bak. ??
Derken??Ortada haber yok. Biri teitter'de bi güzel saçlamamış, bizden biri de sazan gibi atlamış.
Kaynak sordum ama gösterilemedi.Derken??
Zaten haber başlıgı açarken ki üslubuma dikkat ederseniz absürd bir haber oldugunu düşündüğümü anlarsınız ve paylaştıgım fotografta kaynak yazıyor zaten.. Dikkatli okumanızı öneririmKaynak sordum ama gösterilemedi.
mesela ne kadar düzelmiş. %10 %20 %40 %90?6 Şubatta deprem kaynaklı yamulan bir binanın Hatay'da dün gerçekleşen depremde düzeldiği yazıldı güler misin aglar mısın ?
Ya gülmek istemiyorum arkadaşlar ama bu haber ne ya ??mesela ne kadar düzelmiş. %10 %20 %40 %90?![]()
Deprem: geliyorum hazırla kendini düzeleceksinBina: Düzeldim.
Bir A-haber klasiği.Şaşırdık mı? Tabiki hayır.6 Şubatta deprem kaynaklı yamulan bir binanın Hatay'da dün gerçekleşen depremde düzeldiği yazıldı güler misin aglar mısın ?
Çok fantastik bir habercilik gerçektenBir A-haber klasiği.Şaşırdık mı? Tabiki hayır.