Yalvariyorum yardim edin s3 replika içeri gel!

serlikem00606

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar benim elımde bir s3 var replika root attım sonra font filan yaptım baktımki font yapınca ş ile ü ler kare şeklinde sonra düzeltmek için fontu kaldır dedım hala font duruyordu sonra telefona reboot ardından factory ardındanda fabrıka ayarlarına getir dedim ve telefonda bir takım kafayı yemeler meydana geldi altta linkini vericem neler olduğunun lütfen yardım edin cok acil destek lazım "ayarlar" bitti öldü yani ve font un etkisi hala kaldı gibi orjinal fonta çeviremıyorum telefonun kendıne ayit font yeri yok çift hatlı replika benımki lütfen yardım edin yardımlarınızı beklıyorum Altta fotoğrafların linklerini atıcam ve Girişte Pin isterken sim pini PİN İ YAZIYORUM GOZUKMUYOR MHTEMELEN FONTLA ALAKALI OLABİLİR AMA bilmiyorum LÜTFEN YARDIM EDIN!
1.Foto = http://www.hizliresimyukle.net/t/261e273105 2.Foto = http://www.hizliresimyukle.net/t/261e985674 (2.fotoda Charging yazısının hemen yanındaki kareyi gördünüzmü lütfen yardım edın beklıyorum.

onurmx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
forumda sürekli CAPS LOCK la açık yazmak yasaktır

S

SDN Okuru

SDN Okuru
şu an teknik bir problemim var üyeligime giremiyorum girince düzelticem

S

SDN Okuru

SDN Okuru
foruma giremiyorum ama sorun düzeldi. bir daha replika cihaz almak mı? asla almam

serlikem00606

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefon açilmiyor lütfen yardim edin samsung yazisinda kaldi !!!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bu kullanıcı ben değilim Sorunum Hala Devam etmekdedir Lütfen yArdımlarınızı Esirgemeyin

serlikem00606

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu kullanıcı ben değilim sorunum hala devam etmekdedir lütfen yorumlarınızı çözümlerinizi esirgemeyin.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

arkadaşlar problemım hala devam ediyor yokmu yardım edecek.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
çocuk doğru söylüyor. yukarıdaki kullanıcı, o değil. sorun devam ediyor :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadşlar replika s4 var mtk 6572 telefonda imei kayıtlı fakat sim takınca sim kart algınmıyor yazısı gelıyor yardımcı olurmusunuz tek hatlı cihaz

Mahmuterdem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Imeı sağlam ama tekrardan sıstemden ımeı yazman gerek şebeke gelsin baskan sekilde olmaz çok basımıza geldı bu sekılde

pumperking

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Burdan bas bas diyoruz replika alet almayın diye.Ama her gün onlarca konu açılıyor.replika aldım böyle böyle oldu yardım.
Bizim sektörde bi tabir vardır. "Komplikasyonunu düzeltemeyeceğin ameliyatı yapma."