Yalın internet resmen başladı

way_be

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12
yalınlığı mı kalmış ya aylık 15 lirayı alıyolar

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
sinir hastası olucam abi

crewd0x

Profesör
Reaksiyon puanı
27
o Zaman ne avantajı kaldıki ?

ben zaten telefon hattını internet için kullanıyordum onada 15 öDüyordum

mhrrmcigdm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar girin bakın allnet (alman firması) bilidğiniz uydu anten şeklindeki bir cihazı apartmanın çatısına monte ediyorlar ve elektrik hattı üzerindne internet erişimi sağlıyorlar(herhangi bir kablo döşemesi yok evinizin elektrik hattı üzerinden priz şeklinde modemleri var normal modem büyüklüğünde ve kapalı alanda 200 metreden cekiyor) ve ayda 29 tl ye hızıda 2 mb upload 8 mb download yani 2 mb en az görüceğiniz rakam ve tamamen sınırsız yani tt net gibi 15 gb den sona hız 512 ye fln düşmüyo şu anda sitemde bem bunu kullanıyorum mükemmel bi sistem

dogan_1977

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bizde ttneti sömürelim herkes 1 abonelik alıp tüm köye kullandırsın.böylelikle fatura 1 liraya gelir.muhahahaha

sahin.demir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar, bu konuda çoğunluk ttnet 'e olan nefretini dile getirmiş. konunun gerçek yönünü size iletmek isterim. ona göre de tepkinizi daha doğru yaparsınız...

ASIL KONUNUN GERÇEK YÜZÜ ŞU:
öncelikle fiyatlar BTK (Bilgi Teknolojiler Kurumu) nezaretinde belirlendi. Alt yapı hizmetini sağlayan TEKEL olan kurum ise TURK TELEKOM dur. Turk telekom alt yapı hizmeti (kablo ve santral hizmetleri) sağladığı için bu hizmetlerin karşılığı olarak 15 TL vergiler dahil fiyat istedi. Şimdi mantık açısından baktığınızda TURK TELEKOM un bu ücreti istemesi kadar doğal bir şey olamaz. Bunda sorun yok... Asıl Sorun TÜRK TELEKOM un TEKEL oluşudur. Eğer Alt yapı hizmeti sağlayan başka firmalar da çıkarsa TÜRK TELEKOM un tekeli ortadan kalkarsa sorun ortadan büyük ölçüde kalkar.
Bugün internet servis sağlayacılara ve sabit hat operatörlerine baktığınızda ( smile adsl, biri adsl, turknet, doping adsl, ttnet vs) hepsi TOPTANCI yani TÜRK TELEKOM dan toptan ses ve/veya data verisi satın alıp bizlere satıyorlar. Dolaysıyla aracı oldukları için de elde ettikleri karı bize fiyat olarak yansıyor. Ha bi de DEVLETi unutmayalım. Devlette en güzel gelir elde ettiği bir alan olduğu için koyabildiği kadar vergiyi koyup o da nemasını alıyor.
Ne Yapabiliriz:
1) Yalın ADSL kullandığımızda Normal hatta göre yaklaşık 5 TL daha az bir ücret öderiz(bugün güncel olan endüşük olan tarifeye göre) TURKTELEKOMA. Asıl darbe şu olur, Telefon hattı kullanan müşteri sayısı azalır.
2) TTNET e fiyatlar konusunda haksızlık etmeyin. Başrol oyuncuları BTK ve TURK TELEKOM dur. aynı fiyatı diğer sağlaycılarda verecek
3) TTnet turktelekomun bir şiketi olduğu için başka bir sağlayıcı tercih ederek bir darbe daha vurabiliriz.
4) Fiyatların düşmesi için (her alanda katlanılabilir seviyedee olması için) TAM DEMOKRATİK ve SOSYAL Hukuk Devleti olan bir ÜLKE olmamız gerekir. (Burası çok geniş dallandırıp konuyu saptırmayalım.)

Umarım faydalı olabilmişimdir.

Teşekkür ederim

arkadaşlar 15 tl lik aylık yalın adsl erişim ücretini alan sadece ttnet....btk bu ücreti 15 lira olarak belirlemiş değil...bu ttnet in tasarrufu KAZIĞI....
GİRİN DE BİR BAKIN LÜTFEN : doping adsl ve turknet adsl yeni yalın adsl tarifelerini açıkladı ve olması gerrekitği gibi fiyatlar...yani mesela net limitsiz paket hem 49 lira olarak kalmaya devam etmekte (ttnet gibi 6 liralık zam gelmemekte) hem yalın adsl erişim ücreti adı altında farklı bi ücret talep etmemekte sadece 10 lira fazla tafife ücreti belirlemekte....
boşuna ttnet tne kazıklanmaya gerek yok...Alternatif adsl hizmet sağlayıcılarına geçin.....yalın adsl erişim ücretini fazla ödemeyin.....internet tarfinizi de zamlı fiyattan ödemeyin....
şuan türk telekomun en düşük fiyatlı klasik hat tarifesinin sabit ücreti 13.92 tl eee net limitsiz de 49 tl idi ben her ay 63 tl ödüyordum....
şuan bu udurmda doping veya turk nete geçerseniz artık aylık 59 tl ödeyeceksiniz herşey dahil.....TTNET in bizleri sömürmesine lütfen izin vermeyin...

http://www.sadedoping.com/SadeDopingliKampanyalar.aspx

http://www.sadeceinternet.com/kampanyalar.html

cesurkalem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar bolgesinde altyapisi olanlar bunu kullansinlar www.metronet.com.tr onun disinda kendi fiber altyapisi olan tek firma www.superonline.net'tir digerleri tamamen kelime oyunlari ile yaniltma yapiyorlar. superonline disinda diger firmalar turktelekom altyapisini kullaniyor. en iyisi metronet simdilik bolgesinde olana sonrda superonline.

way_be

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12
yalın internette bağlantıları nasıl yapıyoruz, yine telefon yerine takıyo muyuz kabloyu

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
bugüne kadar telefon hattı açtırdılar zorla adsl isteyenler için. peki bu haksızlık böle kapanacak mı ? tazminat davaları açılmayacak mı ? devlet demeyecek mi madem hukukta böle bişey vardı sen önceden hukuksuzluk yaptın zorla abonelik direttin diye!!!

thetiduygu

Profesör
Reaksiyon puanı
10
bulunduğum bölgede uydunet yok, superonline fiber yok, diğer ISS lerin alt yapı çalışmaları yok. 3g yaptığımız işe uygun değil. hizmet satın alabileceğim sadece ttnet kalıyor. sizin mantığınıza göre ttnet e gitmeyip internetsiz mi? kalayım.

Bulduğuna şükret bence

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
telefonun varsa 20 tl ücret yoksa yalın istersen 15 tl alınıyor tel olmasa bile her ay + internet parası,yani hikaye

lauset

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Fiyat biraz pahallı olmuş daha makul bir fiyata çekilmeli.

bayadres

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Şaka gibi,bunlar çıldırmış olmalı bu ne saçmalık böyle.Buna dur diyecek yokmu?

cadobay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bune arkadaş ya ... bu hızmetı sağlayacak farklı bir bayi gelmeli artık tekel olmamalı ttnet.

korgtur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
başka ülkelerde belediyeler wirelles kurup hizmetini bedava veriyorlar.Şu işe bak ya!
Acaba çok mu aptal sanıyorlar bizi?

adayeli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bunda Türk devleti izin verdi beyler neden ttnet'e küfür ediyorsunuz?

Telekomu biz sattık onlara onlarbizi bizi güzelce :)

Anladınız...

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
Bunun tek bir açıklaması var rezillik.

RedCorner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sade Doping'e baş vurdum kullanan arkadaş var mı? Varsa kac günde aktif oldu?

cibo34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
15 tl hava parası var onun yerine telde alırım lazım olur belki.Valla anlamıyorum ben zengin şirketler ne verirlerse o bizim hakkımız yok.isyan cıkarmak geliyor içimden :hammer::hammer:

RedCorner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
xxalfaxx

adayeli haklı. Halka kimin sahip çıktığı var Yalın Adsl diye birşey çıkıyor tarifeye + 15 TL ekleniyor. Zaten telefonsuz adsl isteyen kullanıcı Telefona sabit ücret ödemek istemediği için istiyordu. Burada Halk'ın neyine fayda var! Kim sahip çıkıpta hey Telekom ne ayaksın diyebiliyor? Diyen yoksa o zaman Devlet kurumları Halkçı değil Patroncu yani Emperyalistlere hizmet ediyor demektir...

musabbu

Profesör
Reaksiyon puanı
23
xxalfaxx

adayeli haklı. Halka kimin sahip çıktığı var Yalın Adsl diye birşey çıkıyor tarifeye + 15 TL ekleniyor. Zaten telefonsuz adsl isteyen kullanıcı Telefona sabit ücret ödemek istemediği için istiyordu. Burada Halk'ın neyine fayda var! Kim sahip çıkıpta hey Telekom ne ayaksın diyebiliyor? Diyen yoksa o zaman Devlet kurumları Halkçı değil Patroncu yani Emperyalistlere hizmet ediyor demektir...
Burda telekoma destek olduğumu da nerden çıkardın.(Konunun tamamına bakarsan mesajlarıma ulaşabilirsin.)
Ben arkadaşın anlatımının sonuna tepki gösteriyorum.
Güzelce :) ne demek.

magnet

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Bunda Türk devleti izin verdi beyler neden ttnet'e küfür ediyorsunuz?

Telekomu biz sattık onlara onlarbizi bizi güzelce
Anladınız...

Barındığın devlette memnun değilsen sınır kapılarından çıkabilirsin. Vizesiz çok ülke ver.
İyi Yolculuklar.

Not: Telekomun %49 u Kira karşılığ özelleştirildi. Hakimiyet devlette, kira karşılığı işleten yabancı. Size kalsa önüne gelen devleti satıyor anasını satım... =) A kişi burayı satmış bak görüyomusund evleti böldüler, B kişi şunu özelleştirmiş vay hainler parsel parsel satıyolar devleti. Sanki bunları diyen kişiye 1000 lira fazla para verseler ömür boyu garanti sunsalar şuanki işini bırakmıcak. dinime küfreden müslüman olsa. yurt dışından bu teklif gelse parayla ilk ülkesini satan siz olursunuz be.... Dahada konuşmaya gerek yok. Yorum yazmıcaktım, forumda bi kaç konuda daha dek geldim bu tarz mesajlara o yüzden yazdım. =) tartışma yaratmak falan değil amacım =)

sawash123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar üstelik burada istediğiniz tarifeyi de seçemiyorsunuz.Yine her zamanki gibi kendilerine yakışanı yaptılar.Mesela ben sınırsız paket kullanmak istiyorum fakat mümkün değil.8 mbit sınırsız 109 olanı almak zorundayım.Ve üstüne 15 tl.Hemen acele edip geçmeyelim biraz beklelim.Turknet te de var yalın adsl fakat kimseye Turknet i tavsiye etmem.Smile böyle bir şey yaparsa düşünürüm.Alternatifler çoğalıp rekabet olmadıkça bu böyle devam eder...

Mta

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Barındığın devlette memnun değilsen sınır kapılarından çıkabilirsin. Vizesiz çok ülke ver.
İyi Yolculuklar.

Not: Telekomun %49 u Kira karşılığ özelleştirildi. Hakimiyet devlette, kira karşılığı işleten yabancı. Size kalsa önüne gelen devleti satıyor anasını satım... =) A kişi burayı satmış bak görüyomusund evleti böldüler, B kişi şunu özelleştirmiş vay hainler parsel parsel satıyolar devleti. Sanki bunları diyen kişiye 1000 lira fazla para verseler ömür boyu garanti sunsalar şuanki işini bırakmıcak. dinime küfreden müslüman olsa. yurt dışından bu teklif gelse parayla ilk ülkesini satan siz olursunuz be.... Dahada konuşmaya gerek yok. Yorum yazmıcaktım, forumda bi kaç konuda daha dek geldim bu tarz mesajlara o yüzden yazdım. =) tartışma yaratmak falan değil amacım =)

Arkadaş haklı. İsterse elin marslısına satılsın farketmez. Biz oturup ttnet kullandıkça bu kazık fiyatlar böyle devam edecek.