Yalın internet hakkında

halil413

Profesör
Reaksiyon puanı
0
yalın internette modemle kasa arasından baska kablo baglanıyor mu?yalın internetin modemi farklı mıdır?

loverman

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Yalın internette eve bağlanan hat üzerinde telefon hattı hizmeti ( dolayısıyla çevir tonu ) yoktur.Geri kalan herşey aynıdır.

alonespy

Asistan
Reaksiyon puanı
3
yalın internet ile normali arasında hiç bir fark yoktur...normal al en azından ev telefonu kullanırsın...yalın alırsan ev telefonu kullanamazsın ama ev telefonu kullanırken verdiğin paranın aynısın ödersin....yalın adsl parası denen şey yüzünden...

celalim93

Doçent
Reaksiyon puanı
2
yalın internette modemle kasa arasından baska kablo baglanıyor mu?yalın internetin modemi farklı mıdır?

herhangi bir fark yok benim evde kullandığım huawei modemin aynısını yalın internet alan eski edebiyat öğretmenime de vermişler kurulumunu bana yaptırdı. aradaki splitter a da ihtiyacınız kalmıyor. line yazan kabloyu direk modeme bağlıyorsunuz :)

ikspi

Profesör
Reaksiyon puanı
27
İnternet hattını splittera değil de modeme takarsın, modemden de bilgisayara kablo veya kablosuz bağlantı yaparsın hepsi bu.

seedless

Asistan
Reaksiyon puanı
0
tek farkli olan ozelligi ucreti onun haricinde herseyi ayni :D

halil413

Profesör
Reaksiyon puanı
0
http://www.ttnet.com.tr/web/529-201...ampanyalar_-_dsl_kampanyalari/sureli_internet 3aylık yalın internet almayı dusunuyom,3g internet gibi upload ve download kotaya dahil ediliyor mu ?cevap yazan arkadaslar tesekurler,yetkili ttnet bir cevap alamadım henüz

--- Mesaj Güncellendi ---

paket ücreti aylık olarak mı yansıtılmıs yoksa toplam fiyat mı?Başvuru ve kullanım döneminde abone olunan katma değerli hizmetlerin kullanım ücretleri ortalama aylık nekadar faturaya yanısıyor