Yalçın Menteş setlere döndü!

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
841ea1960b0d11e3a88722000a1f90d0_7.jpg

Dört ay önce sağ bacağı kesilen Yalçın Menteş, sonunda setlere döndü.

Ameliyattan sonra zor günler geçiren ünlü oyuncuyu ziyaret eden yapımcı Birol Güven, atv'nin dizisi 'Doksanlar'da oynamasını teklif etmişti.

Sağlığına kavuşan Yalçın Menteş, bugün ilk kez kamera karşısına geçti.

Dizi setinde düzenlenen basın toplatısında yaşadıklarını anlatırken duygusal anlar yaşayan ve gözyaşlarını tutamayan Menteş, " Beni hastaneye yatırdıklarında eşime “Bu odaya giriş var çıkış yok. Kendinizi hazırlayın” demişler. Bunu düşününce ağlamaya başlıyorum. Ben duygusal bir insanım beni böyle şeyler etkiliyor. Dinlenmediğim zaman yorgun oluyorum bu yüzden rahat konuşamıyorum. Konuşma terapisine gidiyorum." dedi.

BSQvWDaIAAErX2c.jpg

DSC_0128.JPG

DSC_0677.JPG

DSC_0686.JPG

DSC_0688.JPG

DSC_0691.JPG

DSC_0712.JPG

DSC_0339.JPG

DSC_0636.JPG

DSC_0723.JPG

Hürriyet

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
ne zaman bacagı kesıldı bu adamın yaa haberımız yok zor durum Allah sabır versın ....

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Şeker hastasıydı. Yani diyabet.

system54

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bacağı kangren olmuştu, sebebi de sağlık ihmalkarlığıydı. Alkol ya da sigara mıydı neydi tam hatırlamıyorum.
kangren olması diyabetle alakalı bir durum kandaki şeker miktarı çok yukarılara çıktığı zaman damardaki kanın yoğunluğu artıyor haliyle kılcal damarlarda oksijen değişimi yavaşlıyor ve yoğunluğun artmasına bağlı olarak geri kalbe gidiş de yavaşlıyor beslenemeyen doku çürümeye başlıyor ve kangren oluyor :( bunu sigara ve alkol hızlandırır yalçın beyde de zaten şekeri yüksekken çok alkol aldığı için olmuştu diyabet hastası bu tarz şeylere dikkat etmeli veya hiç kullanmamalı