PylsWeb
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 16
Cem Yılmaz'ın espirileri zaten belirli bir kitleye hitap eder herkes anlayamaz. 
Fida Film ile CMYLMZ Fikirsanat yapımcılığında 1 OCAK tarihinde 370 kopya 693 salonda vizyona giren Yahşi Batı, ilk üç gün açılışı ile yeni yıla damgasını vurdu.
Açılış hafta sonunda 906.663 izleyici, 8.431.853 TL gişe hasılatına ulaşan film; vizyona girdiği ilk gün olan 1 Ocak tarihinde elde ettiği 3.171.825 TL gişe hasılatı ile “Tüm Zamanların En İyi Açılış Günü Hasılatı” rekoruna da sahip oldu.
KAYNAK
Tamamen katılıyorum , kostümler mekanlar süperdi. Cadırdaki sahneyede hala gülüyorumÖncelikle gülmek için gidicez diyenler ince espiri yoksunuysanız kesinlikle gitmeyin. Fazlasıyla ince espiri var.
Evet filmde çok küfür var . Troy da dahil küfürlü bölümlerden başka gülüncek yer yok diyen bi sürü kişi duydum gördüm. Aksine sadece küfürlü bölümler değil filmin geneli çok komik. Ayrıca filme emek ve para harcandığı belli. Yıllarca kovboy filmlerinde gördüğümüz ortam bire bir hazırlanmış. Mekanlar kostümler süperdi.
Filmde en çok güldüğümüz yer çadırda barış çubuğu içilen sahneydi. Bozağım düğümlenmişti gülmekten.
Ayrıca bi sahnede kendilerinin Türk olduklarını ispatlamak için Türk kültüründen bi çok eseri oyunu bi çırpıda oynadılar. O sahnede hiç küfür olmamasına rağmen çok komikti. Bi kaç sahne hariç film çok akıcıydı.
Profesyonel iş çıkarmışlar görsellik müthişti. Böyle emek harcanan filmlere gidilmeliki Türk sineması gelişsin.
Cem Yılmaz hakketen çok zeki bi adammış iyice anladım..
Verdiğimiz para sonuna kadar helal olsun iyi güldük.
Filmde çok ince espriler var.Evet biraz da fazla küfür var ama bu batmadı bana.Sinema ortamında da ince esprilere kafa yorulamayabiliyor veya anlaşılamıyor.Fakat çok çok güzel bir film.Yani sonradan düşününce ne kadar komik noktaları olduğunu anlıyorsunuz.Hele bir de o bahsettiğim ince esprileri sinemada fark ederseniz kahkahalarınız bitmeyebilir.
İnce espri konusuna katılıyorum
Çok güldüğüm yerlerde salonda kimsenin gülmediği durumlar oldu
Mesela kelebek olayı gibi![]()
İnce espri konusuna katılıyorum
Çok güldüğüm yerlerde salonda kimsenin gülmediği durumlar oldu
Mesela kelebek olayı gibi![]()
Çok küfürün olduğunu söyleyen arkadaşlar için foruma üye olmak zorunda kaldım.Hayatınızda duymadınız?etmediniz? hatta muhtemelen anlamlarını bile bilmiyorsunuzdur?...
Biri çıkıpta bana neden küfürün olmaması gerektiğiyle ilgili bi demeç yazmak zorunda sanırım çünkü çok küfürlü diyen arkadaşlarda muhtemelen neden olmaması gerektiğini bilmiyorlardır...
Bu bir sinema filmi değil mi?İstenildiği gibi dialoglar yazılabilir senaryolar düzenlenebilir.Küfürün olması filmin kalitesinimi düşürüyor?yoksa o yorumu yapan arkadaşlar yabancı filmlerdeki SHUT DA FUCK UP!!! gibi deyimlerin anlamlarınımı bilmiyor düşündürücü?...
Kendileri sinir anlarında,arkadaş ortamında hatta ve hatta futbol maçlarında bazı insanların nufüs cüzdanlarındaki aile sıra no sunu değiştirirler fakat gel gelelim bu gibi sektörlerde biz çok kültürlüyüzde küfüre karşıyız sloganlarını kendilerine felsefe benimserler...
Evet ortada bir küfür var oda sanata ve sanatçıya bu denli ufak bir konu yüzünden yapılan aşalayıcı yorumlardır.Çekimi beyenmezsiniz kabul,senaryo hoşunuza gitmez kabul,oyuncu performansları kötüdür ona da kabul...Ama küfür yüzünden bir filme kötü deniyorsa bu tam anlamıyla kendini büyük görmekten başka bir kompleks değildir.
Yorumlarınızı filmin içindeki dialoglara göre değilde ana tema yada teknik şey lere göre yaparsanız emin olun sizde saygıyla karşılanır yorumunuzu okuyan bazı insanlar tarafından da KÜFÜR yemezsiniz.
(benim yorumumu ister över ister söversiniz açıkçası umrumda bile değil.çünkü bende bir sanatçıyım ve bu denli yorum yapan insanların en azından BANA karşı yaptıkları yorumlara hiç takılmam.)
bence saçma bi yorum olmuş.fevri davranıpta yazdığınızı düşünüyorum.
cinsel ilişkide hepimizin bildiği bir durum."filmde çokfazla açık sahne var" diye herhangi bir film eleştirilse , bilmediğiniz bişeymi yahu diye mi cevap vermemiz lazım.
sizin mantığınızla gidersek birisi size neden yalan söylüyorsun dese,sizde sanki sadece ben söylüyorum etrafta herkes söylüyo falanmı diyceksiniz.
filmde çok fazla küfür var.ben ailemle izlemeyemem ve bu yüzden eleştiriyorum.herkesin bir beklentisi var.ben ve "küfür çok fazla" diyen diğer arkadaşlar gibi beklentimiz farklı yönde.sizde çıkıp garip bir yorum yapmışsınız.
garip yorumu geçtim bide sırf o yorum için üye olmuşsunuz :S
herkesin zevki ayrıdır mutlaka ama ben bu filmi başarısız bulsum.