Yahoo! Türkiye Yayına Başlamış

bekirbarut1986

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar belki haberiniz vardır yoktur bilemem.Ama ben genede haber verme isteği duydum.Bundan 3-4 ay önce Yahoo Türkiye için çalışmalara başlanmıştı.Bu gün itibari ile de tr.my.yahoo.com adresinden yayına başladı.Tabi şu an daha yeni ve çalışmaları devam etmekte.İlerki günlerde çeşitli değişiklikler olacaktır.
4cc675c03f143c380934707d5de95936.gif

bekirbarut1986

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet muratcanberber onu bende merak ettim.Daha sonra araştırdıktan sonra bu adresin geçici olarak atandığını öğrendim.Yakında sanırım senin söylediğin şekilde değişecekmiş.

Son düzenleme:

FY2005

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8
Sanırım bu iGoogle gibi birşey. Kendi anasayfanızı hazırlamak için. O yüzden tr.my.yahoo.com Sizin yahoo sayfanız. Kişiselleştirilebilir yani. Adresin geçici olduğunu sanmıyorum.

Bkz: de.my.yahoo.com fr.my.yahoo.com

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Bir aksilik çıkmaz ise yarından itibaren yahoo.com.tr adı altında hizmete girmiş olacaktır.

FY2005

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8
Bu sitenin tr.yahoo.com olmasını beklemeyin. yahoo.com.tr olmasınıda beklemeyin. Bu site Yahoo'nun my.yahoo.com servisinin Türkçe sürümü. Arada ki farkı göstermek adına:

Bkz: http://de.my.yahoo.com | http://de.yahoo.com İkisi farklı içeriğe sahip siteler.

Türkiye için eğer ikinci örnekteki gibi bir site hazırlanırsa o zaman tr.yahoo.com yada yahoo.com.tr olabilir.

Son düzenleme:

burakyil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Alıntı bir konu değil. İlk mesajını bu şekilde kullanman tuhaf biraz .

tr.yahoo.com olmalı ve olacaktır zaten. tr.my.yahoo.com yazması zor biraz.

Hem özelleştirebilir olması için google nasıl igoogle.com yapmışsa yahoo'da yapabilir. iyahoo.com güzel olur bence

Burda demek istediğim bu haber sabah'tan alınmıştır değil. Sabah.com.tr ile Yahoo arasında yapılan bir anlaşma ile Yahoo'nun haber içeriği sabah'tan alınacak demek istemiştim. Hemen kızmayın yahu...

bekirbarut1986

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Haber birebir kendi yorumumdur.Yahoo Türkiye'yi yanlış hatırlamıyorsam google arama sonuçlarından ulaştım ve daha sonra araştırma yaptım ve bunu sizlere haber vermek istedim.Tabi daha sonra hakkı abimiz anasayfada habere yer verdi.

FY2005

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8
İyide bu Yahoo! Türkiye değil ki! Bu Yahoo'nun My Yahoo servisinin türkçesi. Ayrıca Hakkı abi'nin anasayfadaki haberinde Yahoo'nun Türkiye'de yakında bir ofis açacağı, Türkiye planlarını öne aldığı ve bazı Yahoo servislerinin Türkçe'ye çevrildiği yazıyordu. Buda o servislerden bir tanesi. Üstteki mesajımda örneği verdim. İncelerseniz aradaki farkı anlayacaksınız.